banner359

Özdemir projelerini açıklandı

18 Şubat 2019 Pazartesi 22:43 2019-02-19 10:17:50
Özdemir projelerini açıklandı

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirmeyi 21 projeyi düzenlenen lansman toplantısında açıkladı.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İl ve İlçe Yönetimi, İYİ Parti İl ve İlçe yönetimleriyle, partililer katıldı.

Osmanlı sarayında düzenlenen programın açılışı Nilüfer Belediyesi halk dansları gösterisiyle yapıldı.

Millet İttifakı, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, “Allah hepimizin yolunu aydınlık, açık eylesin. Her türlü başarıyı elde ettim. 31 Mart’ta kazanacağımız zaferin ardından İnegöl halkına yapacağım hizmetlerden alacağım hayır dualarıdır. İbadetlerin en büyüğü; halka hizmet hakka hizmettir. Esas kazanan Bursa ve İnegöl olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

PROJELERİ

Özdemir İnegöl’de hayata geçirmeyi planladığı projeleri tek tek açıkladı.Özdemir, “Burada bir sokakta 43 ayrı yerde yama var. Bizim dönemimiz de öyle olmayacak. Bir kere yapacağız sağlam olacak, bir daha sökmeyeceğiz. Milli bayramlarımızı şenlik havasında kutlayacağız. Altyapı, içme suyu; Bursa Büyükşehir belediyesiyle koordinasyonuyla altyapı çalışmaları yapılacak. 2 yıl içerisinde içme suyu sorunu ortadan kaldırılacaktır. İnegöl ün su kaynakları tescillenerek İnegöl’e kazandırılacaktır. Tüm derelerin ıslah çalışmaları yapılacak. imar konusunda sosyal donatılar ve yeşil alanlara önem verilecektir. Yeni İnegöl bölgesi çalışmaları hızlandırılacaktır. Ulaşım ve otopark sorunu var.” Diye konuştu.

İKİ DÖNEM ÖNCE ZEKİ ANIL GÜLŞEN’E OY VERDİM

Özdemir, “Atatürk bulvarımızı var. 500 metrelik yolu yıllardır dönme dolap gibi döndürüyorlar. İki dönem önceki belediye seçimlerinde  Atatürk bulvarını çift yön yapacağımız diyen Zeki Anıl Gülşen’e oy vermiştim. İnegöl’ün uygun yollarında bisiklet yolları yapacağız.” Diye konuştu.

Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü; “Benim fabrikamın olduğu yollar çamur içerisinde. Narkoz etkisindeler sanırım, 15 yıllık hizmetler 2 yıllık düşünülen hizmetlerdir diyorum. Aksini söyleyen varsa çıksın gelsin söylesin. 46 yaşındayım ama düşünce yaşım 22 gibi görüyorum siz gençlerle beraberim. Yeni park alanlarının yapılması önemli. İnegöl girişinden çıkışına kadar ses bariyerleri ve ağaçlandırma yapılacaktır.”,

MEVCUT BAŞKANA BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ

“Amatör sporlarımızı destekleyeceğiz. Dünya da derece alan gençlerimiz İnegöl’de yaşıyor. Bunlar garaj gibi yerde antrenman yapıyorlar. Sen ofiste çiçek kabul edeceğine, bu öğrencileri kabul et, İnegöl’ün namını yükselt. Merkezi bölgelerde çok amaçlı salon düzenlemeleri yapacağız. Barınaklarımız, hayvanat bahçesi formunda yeniden yapılandırılacaktır. Mezarlıklarımızın bakım ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenilecektir.   Düzenli semt pazarlarımız olacaktır. Özel cami temizlik araçlarıyla, camiler temizlenecek. Mobilya sektörünün gelişmesi için fuar çalışmalarına destek verilecektir. Yeni fuar alanına kavuşturulması sağlanacaktır.”

BEDRE DERESİ PROJESİ

“Bedre deresi rekreasyon alanı. 3.5 kilometrelik bir hat şehir merkezinden geçiyor. Şu ana kadar gerçekleşmemiş olan projeyi hayata geçireceğiz. Bedre deresi muazzam bir görüntüye kavuşacaktır. İnegöl’ün cazibe merkezleri olacak. Geçmişte Hikmet Şahin bize kültür park alanı bıraktı, halen ondan başka nefes alacak bir yer yok. Rahmetliden sonra gelen başkanımız binaları dikerek, parkın hava sirkülasyonunu kesti. Alanyurt eski çöplük alanında düzenleme yapacağız. Alanyurt mekanik lunapark ve mesire alanı projesini hayata geçireceğiz. Aileler para ödemeden Lunaparkta alabilecekleri hizmetleri orada ücretsiz alınacak. Gösteri alanları, yürüyüş yolları, eğlence alanları, piknik alanları yer alacak. Kadın danışma ve eğitim merkezi projemiz var. Mahalle kreşleri projesini hayata geçireceğiz. Kuğulu park kent meydanı ve kapalı otopark projesi. İnegöl spor kompleksi projemiz var. Kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, voleybol, basketbol, tenis sahaları olacak. Gençlik kültür ve eğitim merkezleri projemiz var. Katı atık geri dönüşüm projemiz var. Her yıl Haziran ayında İnegöl köfte festivali yapılacak. Dernekler ortak yerleşkesi projemiz var. Tanımsal ürün depolama satış merkezlerimiz olacak. Organik köy pazarı projemiz olacak.”.

Son Güncelleme: 19.02.2019 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<