banner359

Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler

25 Mart 2017 Cumartesi 19:00 2017-03-25 20:06:54
Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler

 

İnegöl Belediyesi kapalı spor salonu içerisinde oluşturulan tırmanma duvarının son misafirleri Bursa Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel çocuklar oldu.

Belediye başkan yardımcısı Gülhan Şahin’in yakinen ilgilendiği öğrenciler tırmanma duvarında doyasıya eğlendiler. Bursa’dan gelen özel çocuklar, İnegöl Belediyesi Engelliler Gündüz Bakım evindeki çocuklar ile tanışma fırsatı da buldular. Birlikte doyasıya eğlenen özel çocuklar kardeşlik bağlarının güçlenmesi adına birbirlerine hediye vermeyi de unutmadılar.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”
İnegöl Belediyesi tarafından güzel bir etkinliğe daha imza attıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Bugün Bursa Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel öğrencilerimizi misafir ediyoruz. 8-12 yaş arasındaki 13 öğrencimizin güzel bir vakit geçirmelerini sağlamak için Belediyespor salonumuzun içerisinde oluşturduğumuz tırmanma duvarında adrenalin dolu bir aktivite gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda Bursa’dan gelen özel çocuklarımız, bu vesile ile belediyemiz bünyesindeki Engelliler Gündüz Bakımevindeki çocuklarımız ile tanışma ve kaynaşma fırsatı da buldular. Bugün çocuklarımız doyasıya eğlenme imkanı buldular. Birbirleri ile hediyeleştiler. İnegöl olarak şanlıyız ki özel çocuklarımızın zamanlarını iyi geçirmeleri için belediyemiz imkanlar sağlıyor. Biz belediye olarak her zaman bu çocuklarımızın ve eli öpülesi ailelerinin yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. Özellikle şunu belirtmek isterim ki sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirme adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”

İNEGÖL BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR
Bursa Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bülent Aktaş ise, “ Kurum olarak dönem dönem farklı etkinlikler ve aktiviteler düzenliyoruz. Dağcılık antrenörü olduğum için de bu alanda özel çocuklarımızın hayatlarını renklendirmek ve adrenalin dolu bir vakit geçirmeleri için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki çocukların daha önce hiçbir şekilde görmedikleri uygulamadıkları ve Bursa’da da bu tür bir yer olmadığı için bugün İnegöl Belediyespor salonu içerisinde oluşturulan bu tırmanma duvarına gelip, burada bir tırmanma etkinliği yapmak istedik. Aynı zamanda İnegöl Belediyesinin Gündüz Bakım evindeki özel çocuklarımızla bizim öğrencilerimizin tanışıp, kaynaşması için de böyle bir aktiviteyi gerçekleştirmek istedik. Öğrencilerimiz tırmanma duvarını ilk defa görmelerine rağmen hevesle ve heyecanla duvara tırmanıyorlar. Özel çocuklarımızı bu tür aktivitelerde bundan sonra da buluşturmaya gayret göstereceğiz. Son olarak Belediye Başkan yardımcımız Sayın Gülhan Şahin nezdinde tüm belediye çalışanlarına bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Özel çocuklar tırmanma duvarında adrenalin dolu bir heyecan yaşarlarken, birbirlerine verdikleri hediyeler sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı da çekindiler.

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<