banner359

Özel Kosova Koleji Öğrencileri At Çiftliğini Gezdi

31 Mart 2016 Perşembe 19:18 2016-03-31 19:31:31
Özel Kosova Koleji Öğrencileri At Çiftliğini Gezdi

  

Özel Kosova Koleji 4.sınıf öğrencileri öğretmeleri ile birlikte “Doğa At Çiftliği”ne eğitim gezisi düzenlediler. Geziye öğretmenleri ile giden öğrenciler hem atları yakında görme fırsatı buldular hem de çiftlik görevlileri eşliğinde atlara binerek hoşça vakit geçirdiler.

At ile yapılan turlar da, at üzerinde dengede durma, atın hareketlerini ayarlama çalışmalarında gayet başarılı olan öğrenciler kimi zaman coşkulu kimi zamanda kaygılı halleriyle oldukça heyecanlıydılar. Geziye öğretmenleri İbrahim Ergin,Gürkan Tuğrul,Belgin Uz ve Zuhal Karahan eşliğinde katılan öğrenciler at üzerindeki egzersizler sayesinde beden kaslarını da çalıştırdılar. Gezi boyunca öğrenciler atların barınma yerlerini, nasıl beslendiklerini ve aslında atların insanlara ne kadar dost olduklarını gördüler. 
Özel Kosava Koleji Sınıf öğretmeni İbrahim Ergin,"Eğitimde amacımız doğaya ve diğer canlılara saygılı ve onlarla barışıköğrenciler yetiştirmek.Yıl boyunca yaptığımız gezilerde öğrencilere değerler katmaya çalıştık, bundan sonraki gezilerinde de yegane amacımız bu olacaktır.Çiftlik personeline ve ilgisinden dolayı eğitmen Özkan Mısırlı'ya teşekkür ediyorum ” dedi.

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<