Palyatif Bakım hemşireliği kursu başladı

25 Eylül 2017 Pazartesi 16:22 2017-09-25 16:43:21
Palyatif Bakım hemşireliği kursu başladı

Türkiye'nin en büyük palyatif yoğun bakım ünitesine sahip İnegöl Devlet Hastanesinde bir ilke imza atıldı.
Sağlık Bakanlığı tarafından İnegöl Devlet Hastanesinde açılması uygun görülen Palyatif Bakım hemşireliği kursu başladı.
25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Türkiye'nin birçok il ve ilçesinden katılan toplam 24 hemşirenin katılımıyla gerçekleştirilen birinci palyatif bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı dün itibariyle başladı.
Bir haftalık teorik 2 haftalık uygulama eğitimi alacak olan kursiyerler, 13 Ekim Cuma günü düzenlenecek törenle sertifikalarına kavuşacak.
Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen, "Türkiye'de 6. Kursun hastanemizde açılması mutluluk verici. Bakanlığımız kursun açılmasını hastanemizde uygun gördü. Bizde deneyimli ekibimizle gerekli desteği sağlıyoruz. Hastanemiz de ki palyatif yoğun bakım ünitemiz 52 yataktan oluşuyor. Donanımlı bir hastaneyiz. 3 hafta sürecek olan teorik ve pratik eğitimin ardından sertifikalarımızı takdim edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi

banner380

Son Güncelleme: 25.09.2017 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<