Paranın sahibini arıyorlar!

11 Ağustos 2020 Salı 14:45 2020-08-11 16:18:49
Paranın sahibini arıyorlar!

Dolaşmaya çıkan özel bir hastanede güvenlik görevlisi Seyhan Şengün (32) ile fabrikada çalışan işçi Fatih Limanoğlu(35), Adnan Menderes bulvarı üzerindeki yeşil alanda bir kişinin para topladığını fark ettiler.

Duran iki arkadaş, yeşil alana saçılmış yüklü miktardaki dövizi topladı. Paraları toplayan 4 kişi, karakola giderek başvuruda bulundu. Paranın sahibini bekleyen gençler, paraların sahibini her yerde arıyor.

Parayı bulanlardan Fatih Limanoğlu, "Arkadaşımla işimiz vardı. Yolda giderken bisikletli birinin yerde para topladığını gördük. Şüphelendik ve yardım etmek için durduk. Paraların toplanan kişinin olmadığını ve başkasının düşündüğünü öğrendik. Paraları arkadaşım ve temizlik görevlisiyle topladık. Paranın miktarını bir yere yazdık ve parayı toplayanların telefon numaralarını aldık.   Paranın sahibini bulmak için karakola ve belediyeye başvuruda bulunduk. Paranın ama bularak vatandaşlık görevimizi yerine getirmek istiyoruz." dedi.

banner380

Seyhan Şengün ise "Vatandaşlık görevimizi yapmak istedik. Bulduğumuz yüklü miktardaki euronun sahibini arıyoruz. İnşallah sahibini buluruz ve teslim ederiz. Bulduğumuz paranın değeri yaklaşık 20 bin TL." diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.08.2020 16:18
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<