banner359

Parçalara ayrıldı!

18 Mayıs 2018 Cuma 21:45 2018-05-19 14:04:33
Parçalara ayrıldı!

Ahmet Türkel çevre yolu Deydinler kavşağında meydana gelen kazada hafif ticari araç ile çarpışarak parçalara ayrılan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Ortaköy kavşağı mevkiinden gelip Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde seyir halinde olan Ömer Z. Yönetimindeki   41 TH 958 plakalı hafif ticarî araç, İnegöl'den Deydinler mahallesine seyir halinde olan sürücü 24 yaşındaki Ferdi B. Yönetimindeki tescilsiz motosiklet ile Deydinler kavşağında çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle her iki araçta savrulurken, motosiklet parçalara ayrıldı. Kaza sonucuna motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Ağır yaralanan genç sürücü kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Inegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Genç sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 19.05.2018 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<