Park yenileme çalışmaları sürüyor

20 Mayıs 2021 Perşembe 18:24 2021-05-20 18:26:32
Park yenileme çalışmaları sürüyor

İnegöl Belediyesi, Fatih Mahallesi Kudret Sokakta ömrünü tamamlamış olan eski çocuk oyun alanını yenileyerek modern bir sosyal donatı alanı oluşturdu.

Bir yandan yeni projelerle geleceğin İnegöl’ü imar edilirken bir yandan da kullanım ömrünü yitirmiş alanların yenilemesini yapan İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesinde Fatih Mahallesi’nin emektar parkını modern bir sosyal donatı alanına dönüştürdü. Kudret Sokakta 490 m2 alan üzerinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan park, tamamen yenilenerek günün şartlarına uygun şekilde bir park oluşturuldu.

banner380

190 m2 çocuk oyun alanı ve fitnes alanı, 170 m2 yeşil alan ile 130 m2 sert zemin oturma ve yürüyüş yollarının yer aldığı parkın etrafı da güvenli şekilde çevrilerek çocuklar için renkli bir park yapıldı. Tamamlanan çalışmayı Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger yerinde inceledi. AK Partili yöneticilerin de katıldığı incelemede açıklamalarda bulunan Dülger, “Bugün Alanyurt Fatih Mahallesi Kudret Sokaktayız. Burada yaklaşık 500 m2 alan içerisinde ekonomik ömrünü tamamlamış olan parkın revizesini yapmış bulunuyoruz. Zeminde kauçuk zemin uygulaması ve çocuk oyun gruplarının yenilenmesiyle mahallemize güzel, mini bir sosyal donatı alanı kazandırmış olduk. Oturma alanlarıyla yetişkinlerin de rahatça çocuklarını izleyebilecekleri bir park oldu. Mevcut yeşil alanı koruyarak birkaç ağaç da ekledik, nefes alan bir park oluşturduk. Yapmış olduğumuz çalışmanın mahallemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 20.05.2021 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<