banner359

''PARTİMİZ ÜLKEMİZİN ÇIKARLARI İÇİN İTTİFAK KURULMASINA VESİLE OLDU''

10 Aralık 2022 Cumartesi 16:36
''PARTİMİZ ÜLKEMİZİN ÇIKARLARI İÇİN İTTİFAK KURULMASINA VESİLE OLDU''

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, bu yıl içerisinde dördüncüsünü gerçekleştirmiş olduğu gençlik buluşmaları söyleşilerinde Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya'yı ağırladı.
Gençlik buluşmalarına hız vererek partisinin yönetim kadrosuyla İnegöllü gençleri buluşturmaya devam eden Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı;  Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç'in ardından bu kez de Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya'yı ağırladı.
İlçe parti binasında gerçekleştirilen programa çok sayıda genç katıldı. Ülke meseleleri ve Saadet Partisi'nin Millet İttifakı'ndaki rolüyle söze başlayan Kaya, ardından gençlerle soru cevap şeklinde programı sürdürdü.
Bülent Kaya programın açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı;
MENFAATLER DOĞRULTUSUNDA BİRLEŞTİLER DIŞARIYA FARKLI YANSITIYORLAR
“Ülkemizdeki bütün kötü gidişat, Ak Parti'nin ve MHP'nin kendi parti menfaatlerini düşünerek ittifak kurup, ülkenin kaynaklarını bu doğrultuda harcamalarından kaynaklanmaktadır. Biz Saadet Partisi olarak, bundan dolayı bir arayışa girdik. Ak Parti uzun bir aradan sonra tek başına iktidarı sağlayamayacak duruma gelmişti. Yine Milliyetçi Hareket Partisi'nin baraj sorunu oluştu. Zaten kurgulanan Cumhur İttifakının asıl sebebi de buydu. Elbette bunu dışarıda satarken; milli güvenlik, beka, bağımsızlık gibi söylemlerle satmaya çalışıyorlar. Biz biliyoruz ki bu ittifak, sadece iki partinin birbirine muhtaç olması sebebiyle kuruldu.”
PARTİMİZ ÜLKEMİZİN ÇIKARLARI İÇİN İTTİFAK KURULMASINA VESİLE OLDU
“Saadet Partisi ise ülkenin bu halini hak etmediğini düşünerek bir arayış içerisine girdi ve Millet İttifakı'nın oluşmasını sağladı. Yani Saadet Partisi, Türkiye'nin ihtiyaçları ve çıkarları doğrultusunda kendisi bizzat bir ittifak kurulmasına vesile oldu. Bu ittifakın şartlarını da belirleyen partilerden bir tanesi olduk. Yani trenin vagonu değil lokomotifi olan bir partiyiz. Türkiye 2023'te tarihin en önemli seçimlerinden bir tanesine girecek. Ya bu kötü gidişat devam edecek ya da Saadet Partisi'nin hayali ve çalışmalarıyla insanca yaşayabileceğimiz Türkiye'yi kuracağız. Adil ve yaşanabilir bir Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Biz parti olarak bir iktidarı düşürmek için çalışma içerisinde değiliz, Türkiye'nin sorunlarını çözmek istiyoruz. Bu gayeyle siyaset yapıyoruz.”
AKILLI İNSANLAR SİYASETTEN GERİ DURMAMALI
“Değerli genç kardeşlerim sizlere de şunu söylemek istiyorum, siyaset sadece tribünden seyredilmez. Akıllı insanlar siyaset yapmazsa akılsız insanlar tarafından yönetilmeye mahkum olur. Eğer bir insan olduğumuzu düşünüyorsak siyaset kurumuna önem vereceğiz. Siyaset kurumu hafife alınacak bir kurum değil. Bu memleket için verebilecekleri olanların elini taşın altına koyacağı kutsal bir iştir siyaset. Günlük politik iğrençliklerden dolayı siyasetten uzak durmaya çalıştıkça hayatımızı o insanlar yönetmeye çalışıyor. Bu insanlar da kendisinden başka kimseye hayır vermiyor.”
 
 VATANDAŞLARIMIZI PARTİMİZDE GÖREV ALMAYA DAVET EDİYORUM
“2023 seçimlerini ülkenin içerisine düşmüş olduğu durum nedeniyle çok önemsiyoruz. Programlarımızı ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. İlerleyen günlerde de özenle hazırladığımız beyannamemizi açıklayacağız. Başta gençler olmak üzere insanlar siyasetten umudunu kaybetmiş durumda. Hayal kırıklıkların ve umutsuzlukların olduğu bu ortamda insanlara diyeceğiz ki Saadet Partisi sorunları yeniden çözebilecek anlayışa ve kadrolara sahip. Ülkesi için, kendisi için dertlenen insanlarımızı partimizin il ve ilçe teşkilatlarında görev alarak başarıya katkı sağlamaya davet ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<