banner359

Pazarda Ramazan Bereketi

29 Mayıs 2017 Pazartesi 16:33 2017-05-29 16:35:48
Pazarda Ramazan Bereketi

 11 ayın sultanı Ramazan bereketi ile geldi. Mübarek ayın başlamasıyla pazaryerleri de hareketli günlerini yaşıyor. Ramazan ayının başlamasıyla pazarlarda yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürüyor. 

Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri olan hurma, zeytin, peynir, helva ve bakliyat gibi ürünler tezgahlarda ön sıraları alırken, sebze ve meyvelerde yaşanan ucuzluk vatandaşları pazara yöneltiyor. Esnaflar geçtiğimiz yıllardaki hareketli günlerin olmamasına rağmen satışlardan memnun. Pazarcı esnafı, eski yıllardaki hareketliliğin olmamasına rağmen satışların güzel olduğunu, Ramazan ayının bereketi ile geldiğini ifade ettiler.
Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketiyle geldiğini ifade ederek, “Sebze fiyatlarında küçük bir artış var her zaman olduğu gibi. Talep fazla olduğu için fasulye, patlıcan, kabak gibi sebzelerin fiyatlarında biraz artış var. Ramazan ayının ortalarına doğru fiyatlar daha da düşer. Vatandaşlar marketler yerine pazarları tercih ediyorlar. Ramazan ayının başlamasıyla beraber işlerimiz daha da arttı. Esnaflar olarak bu durumdan çok memnunuz, keşke hep böyle olsa.” Dedi.

Son Güncelleme: 29.05.2017 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<