banner359

Pazarların yerleri değişiyor

23 Ekim 2015 Cuma 10:21 2015-10-23 10:27:06
Pazarların yerleri değişiyor
 İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Modef Fuarı'ndan dolayı Cum-Pa Tuhafiye Pazarı ve 2.el Oto Pazarı'nın farklı yerlerde kurulacağını ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Taban, "İnegöl olarak bir fuar hareketliliğini daha hep birlikte yaşayacağız. Fuarımızın trendi gün geçtikçe artıyor. Mobilyanın Modasının belirlendiği fuarımız Türkiye’nin en popüler fuarları arasına girmiş durumdadır. İnegöl Mobilya sektörünün en seçkin ürünleri, Modef Fuar merkezimizde dünya ile buluşacak. İnegöl Belediyesi olarak gerçekleşecek bu fuar öncesi bizler de bir takım önlemler almış bulunmaktayız. Bu kapsamda Modef Expo Fuarının düzenleme çalışmalarından dolayı Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Nikah Salonu ve Modef Fuarcılık alanı üzerinde Cuma günleri kurulan Cum-Pa Tuhafiye Pazarı, 20 Ekim – 15 Kasım 2015 tarihleri arasında Kuğulupark Sokak üzerinde kurulacaktır. Bu konu ile alakalı Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yapılarak o bölgede bulunan Vehbi Koç İlkokulu öğrencilerinin ve servis araçlarının bu tarihler arasında yürütülecek çalışmalardan dolayı belirtilen alana geçişleri noktasında gerekli önlemlerin alınmasıyla alakalı bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca Hikmet Şahin Kültürpark içerisindeki aynı alanda Cumartesi günleri kurulan 2.el Oto Pazarı da belirtilen tarihler arasında Pazartesi Pazaryeri bölgesinde kurulacaktır. Bu konuda Oto Galericiler Sitesi Yönetimi ile görüşülerek, gerçekleşecek bu yeni düzenleme hakkında üyelerine bilgilendirme yapmaları konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Aynı zamanda geçen Cumartesi günü kurulan 2.el oto Pazarı sırasında esnafa da konu hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Bu konuda gerçekleşecek yeni düzenlemeye esnaf kardeşlerimizin ve ilçe halkımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerini umuyorum. Bu vesile ile Salı günü temel atma töreni gerçekleşen Merkez Pazaryeri ve İnegöl Belediyesince yapılacak olan Köylü Pazarı ve Otopark projelerinin en kısa zamanda kazasız bir şekilde tamamlanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Merkez Pazaryeri, Köylü Pazarı ve Katlı Otopark projesinin tamamlanmasının ardından da hem Tuhafiye Pazarı esnafımızın hem de 2. El Oto Pazarını kullanan esnaf ile vatandaşlarımızın yer konusunda yaşadığı sıkıntıların kalıcı olarak çözüme kavuşmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Son Güncelleme: 23.10.2015 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<