Pazartesi Pazarında Düzenleme Çalışmaları Başladı

06 Mart 2022 Pazar 13:49 2022-03-06 15:38:54
Pazartesi Pazarında Düzenleme Çalışmaları Başladı

İnegöl Belediyesi, pazartesi pazarı bölgesinde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak ve yeni otopark alanı kazandırmak adına çalışmalarını başlattı.

Pazartesi pazarı bölgesinde yaşanan trafik yoğunluğuna müdahale eden İnegöl Belediyesi, yol genişletme ve yeni otopark alanı kazandırma çalışmalarını başlattı. Hafta sonu hummalı bir şekilde çalışma yapan ekipleri ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu çalışmalarla birlikte hem bölgedeki esnafların hem de pazarcı esnafı ile alışveriş yapan vatandaşların rahat bir şekilde pazardan istifade edeceklerini söyledi.

banner380


ESNAFLARIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN RAHAT HİZMET ALACAĞI DÜZENLEMELER YAPIYORUZ

Pazar alanındaki çalışmaları beraberindeki heyetle birlikte inceleme yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban burada çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Alper Taban açıklamasında,  ‘’Bildiğiniz gibi pazarla alakalı trafikten kaynaklı yoğunluk mevcut. Çevredeki esnaflarımızın bu yoğunluktan etkilendiğini görüyoruz. Yıllarca kabul görmüş pazartesi pazarını daha doğru nasıl kullanabiliriz konusunu çalıştığımızda esnaf arkadaşlarımızın da bu trafikten etkilenmeyeceği, beraberinde pazara gelen vatandaşlarımızın da rahat bir şekilde hizmet alacağı düzenlemeler yapıyoruz. ‘’ dedi.

SİNYALİZASYON UYGULAMASI TAMAMLANDI

Sadece pazar bölgesinde değil sanayinin trafik sorununu çözmek amacıyla sinyalizasyon düzenlemesinin de tamamlandığını ileten Başkan Alper Taban, ‘’Burada sadece pazar düzenlemesi değil trafik düzenlemesi de gerçekleşecek. Ertuğrulgazi Caddesi’nde kavşak düzenlemesi mevcut. Büyükşehir Belediyemiz tarafından sinyalizasyon işleri tamamlandı. Sanayi Caddemizde de sinyalizasyon devreye almamızla beraber tek yön uygulamasına dönecek. Ertuğrulgazi Caddemizden yine Zafer Caddesi ve devamına da tek yön olacak.’’ dedi.


100 ARAÇLIK OTOPARK ALANI KAZANDIRILIYOR

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bölgede 100 araçlık otopark oluşturulacağını ve doğru kullanıldığında trafik konusunda sorun yaşanmayacağını iletti. Başkan Alper Taban açıklamasının sonunda, ‘’Burada hem yol genişletme hem de pazarın diğer uç kısmında gerçekleştirilecek olan otopark çalışmasıyla yaklaşık 100 araçlık otopark kazanmış olacağız. Bu otoparkların özellikle pazara gelen vatandaşlarımızın anlık olarak girmesi ve çıkması kullanmasını istiyoruz. Pazarcı esnafımızın da aracını, malını, tezgâhını indirdikten sonra arka taraftaki otoparka almasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın da araçlarını park ederken özellikle yol kenarlarında değil otopark alanlarında park etmelerini rica ediyorum. Nihayetinde Pazartesi pazarı ile ilgili sürecimizi daha doğru bir şekilde yönetiyor olacağız. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 06.03.2022 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meyyid 2022-03-06 19:06:30

Merak etmeyin pazarcı esnafı orayıda işgal eder... Yine vatandaşa park sorunu devam eder..

banner366

<