banner359

Pişkin hırsızlar

06 Ocak 2020 Pazartesi 19:25 2020-01-07 09:01:53
Pişkin hırsızlar

Çaldıkları otomobil ile aynı sokaktaki 4 işyerine girmeye çalışan 2 hırsız kameralara yakalandı. Bir işyerine giren hırsızlar, 8 dakika durdukları işyerinden çalacak bir şey bulamayınca iki kol saati ile işyerinin yedek anahtarını çalıp kayıplara karıştı.

Alınan bilgilere göre; Hamidiye Mahallesinde park halindeki otomobili düz kontak yönetimiyle çalan şahıslar, Sinanbey Mahallesindeki işyerlerine yöneldi.

Gonca Sokak üzerinde aracı park eden şahıslar, sokak üzerindeki iki market ile sigortacının kapısını zorladı ancak içeri giremedi. Bunun üzerine hırsızlar aynı sokakta bulunan sigortacıya gitti.

İşyerinin kapısını levye ile açan hırsızlar içeri girerek işyerinde para ve değerli eşya aradı. 8 dakika işyerinde gezen hırsızlar, çalacak bir şey bulamayınca masa üzerindeki iki kol saati ile işyerinin yedek anahtarını alıp kayıplara karıştı.

İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızların tanınmamak için güneş gözlüğü taktığı görülüyor. Ayrıca hırsızların işyerinde yaptığı aramalar sırasında ışıkları da yaktıkları görüldü. Hırsızların çaldıkları otomobili de bırakıp kaçtıkları öğrenildi. 

Sabah işyerine gelen komşusu işyerinin kapısını açık görünce durumu işyeri sahibine bildirdi. Komşunun haber vermesiyle işyerine gelen işyeri sahibi durumu emniyete bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, incelemede bulundu. Polis iki hırsızın bulunması için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Refiye A., hırsızlığı komşunun bildirdiğini ifade ederek, “İşyerime geldiğimde her yerin dağınık olduğunu gördüm. Durumu bildirmem üzerine gelen emniyet ekipleri incelemede bulundu. Hırsızlar eldiven kullandığı için parmak izleri kalmamış. 2 tane kol saati ve işyerinin yedek anahtarını çalmışlar. Duyduğuma göre 3 işyerine daha girmeye çalışmışlar. Tedirgin olduk. Emniyet ekiplerinin hırsızları bulmasını ümit ediyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 07.01.2020 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<