banner359

Piyasaya Sahte Para Sürerken Yakalandılar

03 Haziran 2017 Cumartesi 14:10 2017-06-03 14:12:49
Piyasaya Sahte Para Sürerken Yakalandılar

 İnegöl´de market ve bakkallara sahte para vererek dolandıran iki kişi, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, önceki akşam Anafartalar caddesi üzerinde bir markete girerek alış veriş yapan iki kişi, kasiyere 50 TL para uzattı. Şahıslar marketten ayrıldıktan sonra verilen paranın sahte olduğunu anlayan kasiyer durumu 155´e bildirdi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada şahısların kullandığı otomobili buldu. Tespit edilen otomobili takip etmeye başlayan ekipler, Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonu önünde otomobili durdurdu. Durdurulan araçtaki Yusuf A. ve Uğur. Ö. yakalanarak gözaltına alındı. İki şahsın üzerinde yapılan aramada ise, 2 bin lira sahte para ele geçirildi. Şahıslar piyasaya sahte para sürmek suçundan gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 03.06.2017 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<