Playland Eğlence Tırı İnegöl’de Çocuklarla Buluştu

06 Mayıs 2022 Cuma 16:10
Playland Eğlence Tırı İnegöl’de Çocuklarla Buluştu

İnegöl’de Playland Sponsorluğunda İnegöl Belediyesi katkılarıyla Çocuk Festivali düzenlendi. Cerrah İlkokulu bahçesinde 05 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük çocuk festivali Playland Eğlence Tırında, çocuklar gönüllerince eğlendi.

İnegöl’de çocukların bayram coşkusu İnegöl Belediyesi ile Playland iş birliğinde bir gün daha uzadı. İnegöl Belediyesi katkılarıyla Cerrah İlkokulu bahçesinde Playland Eğlence Tırı İnegöllü çocuklarla buluştu. Yüzlerce çocuğun gün boyu eğlenceli anlar yaşadığı Çocuk Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

EĞLENMEK HER ÇOCUĞUN HAKKI

banner380

“Eğlenmek her çocuğun hakkı” sloganı ile yola çıkan Playland Eğlence Merkezi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte; şişme oyun grupları, survivor parkurları, geleneksel oyunlar ve elektronik oyuncaklarla çocuklar eğlenceli vakit geçirdiler. Türkiye genelinde şehir şehir gezerek çocuklar için festivaller düzenleyen ve İnegöl’de de gördükleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Playland Eğlence Merkezi etkinlik sorumlusu Erhan Akgün, “3 ay boyunca 30 ili ziyaret ederek 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak amacıyla yola çıktık. İnegöl Belediyesi’ne de katkı ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<