Polis ve Jandarmadan Ortak Uygulama

17 Ekim 2021 Pazar 00:58 2021-10-17 15:03:42
Polis ve Jandarmadan Ortak Uygulama

 
 İnegöl'de Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri ortaklaşa asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdiler. Uygulamada 4 aranan şahıs yakalanırken, 5 alkollü sürücüye cezai işlem uygulandı. 20 aracın sürücüsüne 40 bin TL' cezai işlem uygulandı. Dronela havadan görüntülenen uygulamada ekipler dosta güven, düşmana korku saldılar. 
50 polis, 50 Jandarma olmak üzere 100 personelin görev aldığı uygulama Mesudiye ile Şipali mahallesi arasındaki bağlantı yolunda yapıldı. 2 saat süren uygulamada çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 100 araç didik didik aranırken, 250 şahsın GBT sorgulaması yapıldı. 20 araç sürücüsüne eksik evrak nedeniyle toplam 40 bin TL cezai işlem uygulandı. 5 alkollü sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 6 bin 695 TL cezai işlem uygulandı. 5 araç trafikten men edildi. 
Kaymakam Eren Arslan, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden de uygulamayı bizzat takip ettiler. 
Uygulamanın ardından açıklama yapan Kaymakam Eren Arslan, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin etmek için 24 saat görev başında olan kolluk birimlerimiz, Emniyetimiz bu uygulamaları sürekli yapıyorlar. Bu günde ortak bir uygulama yaptılar. Ekiplerimiz hem asayiş hem de trafik denetim yaptılar. Amacımız; vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güven içinde olmalarını sağlamak. Bu uygulamalar devam edecek. Birlikte hareket ederek daha etkin görev icra ediyorlar. Denetimde aranan şahıslar yakalanırken, alkollü araç kullanan sürücülere cezai işlem uygulanıyorlar. Potansiyel tehlike oluşturabilecek, insanların güvenliğini tehdit eden şahıslar bertaraf ediliyor." dedi. 
 

banner380

Son Güncelleme: 17.10.2021 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<