banner359

Polisin sis nöbeti

18 Ocak 2019 Cuma 14:05 2019-01-18 18:09:14
Polisin sis nöbeti


İnegöl’de ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği karayolu üzerindeki ışıklı kavşakta, yoğun sis nedeniyle kazaların meydana gelmemesi için Bölge Trafik İstasyonu Ekipleri nöbet tuttu. Karayolunu kullanan araçların transit geçişlerini kontrollü şekilde sağlayan ekipler, kavşaktan dönüşü iptal edip dönmek isteyen araçları köprülü kavşaklara yönlendirerek, kazaların önüne geçtiler.
Sabah saatlerinde başlayan ve ilçeyi etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Bölge Trafik İstasyonu ekipleri, ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşanmaması için Bursa-Ankara karayolu İnegöl girişindeki ışıklı kavşakta adeta nöbet tuttular. 
Karayolundan şehir içine kontrolsüz geçişi kapatan ekipler, araçları diğer köprülü kavşaklara yönlendirerek faciayı önlediler. Ekipler, sürücülere yavaş ve dikkatli gitmeleri konusunda uyarılarda bulundular.
Görüşün 15 metreye kadar düştüğü İnegöl’de yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Sürücüler, işyerlerine gitmek için hızlarını yarıya düşürdüler.

Son Güncelleme: 18.01.2019 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<