banner359

Polisten şefkat eli

13 Aralık 2016 Salı 11:16 2016-12-13 11:21:06
Polisten  şefkat eli

 Vatandaşların huzur ve güvenliği için cansiperane bir şekilde görev yapan Polislerin, aynı duyarlılığı hayvanlar içinde gösteriyor.

İnegöl Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde görevli polisler, kış aylarının etkisini gösterdiği İnegöl´de hayvanlarını unutmayarak, kapılarına gelen yavru kediye şefkat elini uzattılar. Özellikle gece ve sabaha karşı hava sıcaklığının eksinin altına indiği İnegöl´de, İnegöl Bölge Trafik İstasyonunda görevli nöbetçi polisler, sabah Bölge Trafik Amirliğinin kapısının önünde donarak ölmek üzere olan yavru kediyi hayata bağladılar.

UFO İLE ISITTILAR

Donmak üzere olan yavru kediyi alan polis memurları, önce nöbet noktasındaki ısıtıcının yanına koyup vücut sıcaklığının normale dönmesini sağladılar. Isınmasıyla birlikte normale dönen yavru kedi ekipler tarafından alınan süt ile beslendi. Neşesi yerine gelen yavru kedi, tedavisi için İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi görevlilerine teslim edildi. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<