banner359

Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı

01 Kasım 2017 Çarşamba 10:44 2017-11-01 12:14:35
Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı

Orhaniye mahallesinde meydana gelen olayda askere gidecek oğluna sinirlenen baba, av tüfeği ile dehşet saçtı. Oğlunun kendi evinin önünden uğurlanmamasına sinirlenen baba av tüfeği ile etrafa ateş açtı, ikisi servis aracı 5 araç saçmalardan nasibini alırken, şans eseri yaralanan olmadı.
Edinilen bilgilere göre; yıllardan bu yana dedesinin Orhaniye mahallesi Çamlıbel sokaktaki evinde yaşayan Alihan D.’nin vatan görevi yeri belli oldu. Dün akşam dedesinin evinin önünden başlayan Asker uğurlama konvoyu şehir turu attı. Şehir turu sonucunda askerin bulunduğu araç ve diğer araçlar Çamlıbel sokağa park edildi.
DEHŞET SAÇTI
Oğlunun kendi evinden uğurlanmamasına sinirlenen baba dehşeti yaşattı. Yaya olarak Çamlıbel sokağa gelen Savaş D., evinden aldığı av tüfeği ile etrafa ateş etmeye başladı. Öfkeli baba tarafından açılan ateşte, av tüfeğinden çıkan saçmalar sokakta bulunan 16 S 6330 ve 16 S 6324 plakalı servis araçları, 16PZ 483 plakalı Traktör, 16 F 4316 plakalı otomobil ile 16 KNF 40 plakalı kamyonete isabet etti.
Açılan ateş sonucunda 5 aracın da camları patladı.
Sokaktaki 5 araca zarar veren öfkeli baba olayın ardından yaya olarak giderek kayıplara karıştı.
Emniyet ekipleri öfkeli babayı arıyor.

Son Güncelleme: 01.11.2017 12:14
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<