banner359

Protokolden esnaf ziyareti

10 Ağustos 2019 Cumartesi 00:02 2019-08-10 11:23:13
Protokolden esnaf ziyareti

Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban ve Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, bayram için kurulan pazarda esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.
Bayram öncesinde kurulan tezgahlarla yoğun kalabalığın yaşandığı uzun sokak ve kuyumcular çarşısında esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dilediler. Vatandaşlara da hayırlı bayramlar dileyen heyet, alışveriş de yaptılar.
Kaymakam uyardı
Kaymakam Görücü, sürücüleri ve Vatandaşları da uyardı. Sürücülere dikkatli ve güvenlik şekilde gitmelerini, emniyet kemeri kullanmaları yönünde uyarılarda bulunan Görücü, "Sevdiklerine kavuşmanın yolu güvenli yolculuktan geçer. Geç, olsun acı olmasın. Kurallara uyarak hareket etmeliyiz. Bizler bayramın huzur ve güvenliği için tüm tedbirlerimizi aldık. Tüm ilçe halkımızon bayramını tebrik ederiz" dedi.

Son Güncelleme: 10.08.2019 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<