banner359

'Puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz'

29 Mart 2017 Çarşamba 18:25 2017-03-29 18:32:55
'Puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz'

 İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, hafta sonu deplasmanda oynanacak Niğde Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 
Bordo-beyazlı ekib kulüp tesislerinde Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
 
İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Ergün Penbe, şunları söyledi:
"İki takım açısından baktığımız zaman zor. Biz galip geldik, onlar farklı mağlup oldular. Bizim maç onların play-off mücadelesi için son maç olabilir. Bizim maçta da puan kaybederlerse sıkıntı yaşayabilirler, umutlarını iyice yitirebilirler. Onun için bizim maça çok önem verdiklerini biliyorum. Bizde iyi bir takımız. Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Moralliyiz. Güzel maç olacağına inanıyorum. İki takımda istekli, arzulu olacaktır. İyi oynayan iki ekip. Az hata yapan kazanacak. Biz bu haftaki başarımızı, farklı galibiyetimizi Niğde maçındaki performansımızla yine galip gelerek, oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Son 5 haftada artık yeterince mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. Bundan sonra bir çıkış yakalamak amacımız. Takımım iyi bunu başarabilecek güçteler. Hafta sonu iyi oynayan az hata yapan kazanacaktır. Dediğim gibi Niğde'nin de play-off şansı var. Onlar çok daha önem veriyor bu maça. Kendi sahalarında oynayacaklar. Bir avantajı var ama bu avantajı biz kendi lehimize çevirmek istiyoruz. Belki üzerlerinde psikolojik bir baskı da olabilir. Biz iyi oynayan bir ekibiz. O gün kendini iyi hisseden, maçı daha çok isteyen taraf kazanacaktır. Bu biz olmak istiyoruz ama çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Çünkü hedefli bir takımla oynuyorsunuz. Bilal'in sarı kart cezası olduğu için Niğde maçında oynamayacak. Onun haricinde eksiğimiz yok. Tam takım gideceğiz."

Son Güncelleme: 29.03.2017 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<