banner359

Recep Sert Baba Oldu

27 Ocak 2016 Çarşamba 11:17 2016-01-27 11:20:12
Recep Sert Baba Oldu

Türkiye’nin beşinci yüz ve ilk çene naklinin yapıldığı hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert baba oldu. Sert çiftinin dün gece 3,800 gram olarak dünyaya gelen kız çocuklarına Hira Emine ismi verildi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.
HASTANE ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ
Türkiye'de yüz naklinde 5'inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınınca bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice'ye refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, 'Aşkım' dediği Esma Akyurt Sert ile geçen 21 Aralık günü İnegöl'de evlendi. Recep Sert düğünden bir süre sonra, İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş'ın desteği ile belediyenin Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet binasında taşeron firmada hizmetli olarak göreve başladı.
KIZ ÇOCUKLARI OLDU
Önce yüz ve çene nakli olan daha sonra Esma Akyurt Sert ile evlenen Recep Sert, şimdi de baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Doğum sancıları başlayan Recep Sert’in eşi Esma Sert, dün gece İnegöl Devlet Hastanesine getirildi. Esma Sert, yeni doğan bölümünde normal doğumla Hira Emine adını verdikleri kız çocuğunu dünyaya getirdi. 3 kilo 800 gram olarak dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğu bildirildi.
İLK ZİYARET ŞAHİN’DEN
İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl Devlet Hastanesine giderek Sert ailesini ziyaret etti. Recep Sert’in personelleri olduğunu ifade eden Şahin, “Bir torunumuz dünyaya geldi. Sert ailesinin ilk göz ağrıları, Allah sağlıklı, uzun ömürler versin” dedi.
Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Esma Sert, “Allah herkese nasip etsin, anne olmak çok güzel bir duygu” derken, Recep Sert ise, "Şu anda dünyanın en mutlu insanları bizleriz. Eşim ve çocuğum gayet iyi. Mutluyuz, sevinçliyiz. İnşallah bu mutluluk hiçbir zaman bozulmaz, Allah olmayanlara da versin” dedi.
Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, dünyaya gözlerini açan Hira Emine bebeğe küçük altın taktı.

Son Güncelleme: 27.01.2016 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<