banner359

Recep Sert, bin 500 lira borcunu ödemeyince tutuklandı

16 Kasım 2017 Perşembe 15:38 2017-11-16 17:41:00
Recep Sert, bin 500 lira borcunu ödemeyince tutuklandı

Türkiye’nin 5. Yüz nakilli Recep Sert, borcunu ödememesi nedeniyle icra yoluyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Recep Sert, iddiaya göre, taahhüt ettiği borcunun 500'er TL'lik ilk 3 taksitini ödemeyince Bursa 10'uncu İcra Dairesi'nin talimatı ile İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 'Taahhüdü ihlal' suçundan gözaltına alındı, daha sonra da tutuklandı. Recep Sert'in bin 500 lira borcunu ödemesi halinde tahliye olacağı, aksi halde 3 ay hapis cezası yatacağı belirtildi.
CEZAEVİNDEN HASTANEYE KALDIRILDI
Dün Bursa Açık cezaevine götürülen Recep Sert, bu gün hastalanarak Bursa Devlet hastanesine kaldırıldı. Göğüs Hastalıkları bölümünde tedavi altına alınan Sert’e zatürre tanısı konulduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 16.11.2017 17:41
Anahtar Kelimeler:
InegölRecepSertCezaevinde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<