Recep Sert ve eşi tutuklandı!

12 Ekim 2019 Cumartesi 23:05 2019-10-13 12:04:02
Recep Sert ve eşi tutuklandı!

Bilecik’te gerçekleştirilen silahlı saldırı olayıyla alakalı gözaltına alınan Recep Sert ile eşinin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli cinayete teşebbüs suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre; Gece yarısı Gazipaşa Mahallesi Nişancı Sokak üzerinde İrfan Demir adlı şahsı hiç tanımadığı bir kişi 3 el ateş etti. Şans eseri kurşunların hiç biri şahsa denk gelmezken, mermiler çevredeki boru ve park halindeki araçlara isabet etti. 

banner380

Bununla ilgili İrfan Demir olay yerine gelen polis ekiplerine kendisine ateş şahsı tanımadığı ve yüzünde yanık izleri olduğunu söyledi. 

İl Emniyet Müdürlüğüne ekiplerin titiz çalışması sonucu Bilecik'te bulunan bir çiğköfte firmasına ait 4 dükkânı Mehmet C.'nin, iş yerlerini İrfan Demir'e devrettiği, bununla ilgili aralarında anlaşmazlıklar olduğu bu sebeple tehdit edildiği ortaya çıktı. 

Bunun üzerine ekipler olay yerindeki güvenlik kameraları izlerken, olay günü İrfan Demir’e ateş eden şahsın Mehmet C.’ye ile yakınlığı bulunan Recep Sert olduğu tespit edildi. Recep Sert’in olay günü akrabası olan Samet S., ile birlikte 16 PZ 855 plakalı beyaz renkli bir araçla Bilecik iline geldikleri, aracın kiralık olduğu ve Recai Yılmaz adına kiralandığı bilgilerine ulaştı. 

Tüm delilleri birleştiren Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Recep Sert'in İnegöl’de ikamet ettiğini bilgisine ulaşır ulaşmaz harekete geçti. Şüpheli şahıs olayda kullanılan silahla birlikte yakalandı. 

Recep Sert'in yanı sıra eşi olan Esma Sert, Samet S. ve İrfan Demir ile husumeti bulunan Mehmet C., isimli şahıslar da gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Recep Sert ile diğer şüpheliler, savcılık ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Zanlılar, nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 13.10.2019 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<