Reklam vererek uyarıyor

22 Ocak 2020 Çarşamba 11:04
Reklam vererek uyarıyor

İnegöl’deki toplu taşıma araçlarına reklam veren genç, Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in yol gösterici hadisleriyle vatandaşlara faiz başta olmak üzere birçok konuda uyarıda bulunuyor. 

2 yıl önce ‘Faizi terk edin’ reklamını veren 25 yaşındaki Ahmet Özcan, otobüs reklamlarına devam ediyor. Halk otobüslerinin arkasına asılan reklamlar, dikkat çekince otobüslerin içlerine de Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in yol gösterici hadisleri reklam olarak veriliyor. Reklamlar ise otobüsü kullananların dikkatini çekiyor.  İnegöl’deki bir mobilya firmasında çalışan 25 yaşındaki Ahmet Özcan reklamları kendi maaşıyla yaptırıyor. 

banner380

Tebliğ görevini yaptığını aktaran Özcan, “Böyle bir planım vardı. Allah'ın izniyle nasip oldu yaptık. Kendi imkânımla yaptım. Sosyal medyada konuşuldu. Amacım zaten buydu insanlara ulaşmaktı. Hedefim Allahın rızası için sadece tebliğ etmek. Başka da hedefim veya her hangi bir amacım yok. 2 yıldır bu reklamları yapıyorum. Şimdi 9 farklı otobüse, ayetler hadis reklamı verdik. Herkes üzerine düşenini yapsın. Az çok fark etmez.  Ahir zamandayız inşallah tebliğ ederek kardeşlerimizi kurtaracağız” diye konuştu.

REKLAMLARDA 

“Hiçbir anne-baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır. (Tirmizî, Birr, 33). ‘Bir millet nefislerini (kendini) bozmadıkça, Allah onların durumunu değiştirmez. (Ra'd, 13/11)’. 'Faizi terk edin! Yok eğer böyle yapmazsanız, Allah'a ve Peygamberine savaş açtığınızı bilin...(Bakara 279)'. ‘Mü’min kadınlara da söyle; gözlerini (haramdan) sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar; (*) (el, yüz gibi) görünen kısımları müstesna, ziynetlerini göstermesinler ve başörtülerini yakalarının üzerine kadar salsınlar.’ Sana ölüm gelinceye kadar Rabbine ibadet et.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<