banner359

Rumeli İle Olan Tarihsel Bağlarımız Daha Da Güçlenecek

20 Nisan 2016 Çarşamba 10:25 2016-04-20 10:29:19
Rumeli İle Olan Tarihsel Bağlarımız Daha Da Güçlenecek

 Kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurulda yeniden İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olarak seçilen Salim Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin, Rumeli kökenli vatandaşların hem sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, hem de sosyal ve kültürel alanda onlara katkı sunmak adına birçok önemli çalışmaya imza attığına vurgu yapıldı.

Ziyarette konuşan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan; “Kısa bir süre önce derneğimizin olağan genel kurulunu yapmıştık. Yapılan seçim sonucu üyelerimizin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçildim. Bugün de şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret etmek istedik. Ayrıca kongremize katılarak bizleri onurlandıran belediye başkanımıza bu vesilesi ile de teşekkür etme fırsatı bulduk. Belediye Başkanımız İnegöl’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşu ve hemşehri derneklerine her türlü katkı ve desteği vererek bizlerin yanında olmaya çalışıyor. Bu bakımdan da huzurlarınızda kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Dernek olarak ortaya koyduğumuz faaliyetlerimizi daha da ileri götürmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Göstereceğimiz bu azim ve gayretle daha iyi projelere imza atacağımıza eminiz” şeklinde konuştu.

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim kaplan ile yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “İnegöl Kafkaslardan, Balkanlardan, Rumeli´den velhasıl Anadolu´nun değişik yörelerinden göçle gelen insanların oluşturduğu bir şehir. Renkli bir çiçek bahçesi olan İnegöl’ümüzün önemli renklerinden Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği de, Rumeli kökenli vatandaşlarımızın hem sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, hem de sosyal ve kültürel alanda onlara katkı sunmak adına birçok önemli çalışmaya imza atıyor. Ayrıca Rumeli ile olan tarihsel bağlarımız, derneğin yürüttüğü çalışma ve faaliyetlerle daha da güçleniyor.Şahsım ve belediye olarak İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin yapacağı çalışma ve faaliyetlere her zaman katkı ve destek olmaya devam edeceğiz. İnegöl´ün önemli renklerinden olan Rumeli Türkleri Derneğinde bugüne kadar hizmet etmiş büyüklerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyor, ölenlere ise Allah’tan rahmet diliyorum. Kısa bir süre önce yapılan genel kurul sonrası yeniden başkanlığa seçilen Salim Kaplan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim kaplan ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 20.04.2016 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<