banner359

Saadet Partisi 6 meclis üyesi adayını açıkladı

17 Şubat 2019 Pazar 17:58
Saadet Partisi 6 meclis üyesi adayını açıkladı

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı bugün yapmış olduğu basın açıklamasıyla altı belediye meclisi üyesi adayını kamuoyuna tanıttı. “Cepsiz Ceketliler İş Başına” vurgusu yapılan toplantıda Ahmet Ceyhan, Emre Özüpek, Metin Çamlıdere, Salih Bayraktar Nezih ARIKAN ve Orhan BEKTAŞ belediye meclis üyesi adayı olarak açıklandı.

İsimleri açıklanan belediye meclis üyesi adayları tek tek söz alarak önemli açıklamalarda bulundular. Eğer İnegöl halkı cepsiz ceketlilere görev verirse pozitif ayrımcılık yapılarak, sosyal adalet hedefinin gözetileceği bir yönetim anlayışıyla belediyecilik yapacaklarını belirttiler.

“GENÇLİK HER ALANDA EN BÜYÜK GÜÇTÜR”

Yıllardır Saadet Partisi teşkilatlarının her kademesinde görev aldığını belirten Ahmet Ceyhan, “Gençlik her alanda en büyük güçtür. Bu yüzdendir ki rahmetli Erbakan Hocamız gençliğimizi davamızın motor gücü olarak nitelendirmiştir. Bugün buradaki kadro Saadet Partisi’nin gençlere verdiği önemi ortaya koymuştur. Ama yine biliyoruz ki; kontrolsüz güç, güç değildir. Bizler genç ve dinamik kadrolar olarak geçmişimizin ve tecrübe sahibi liderlerimizin gösterdiği istikamette çalışmalarımıza devam edeceğiz.Genç kadroların İnegöl’de ve yerel yönetimde büyük bir sinerji oluşturacağını düşünüyorum. Bu anlamda, mevcut birikimim ve gücümü İnegöl’ümüzün yaşanabilir hale gelmesi için kullanmak istiyorum” dedi.

“GİRİŞİMCİLER İÇİN ÖZEL İMKANLAR SAĞLANMALI”

İnegöl’de doğup büyüyen ve İnegöl’ün dertleriyle dertlenen bir birey olduğunu belirterek sözlerine başlayan Emre Özüpek, “İnegöl’ün hem coğrafi hemde siyasi olumsuz konumuna rağmen bu denli ülkemiz için önemli bir pazar olmasını şehrimizin kozmopolit yapısı ve girişimcilik ruhu gereği olduğunu düşünmekteyim. Ancak bu hareketli iç dinamiklerimiz hizmet sektöründe çalışan esnafımıza avantaj sağlamamaktadır.Şehrimizde sürekli üretimi hedefleyen sanayicimizin en önemli ihtiyacı olan makine ve yazılım ihtiyaçlarını karşılayabilecek girişimciler için özel imkanlar sağlanmalı ve hali hazırda makine üreticisi olan firmaları yerli pazarda yer edinebilmeleri için standartlar ile denetlenerek belediye tarafından teşvikler sağlanmalıdır. Nasıl ki yerli malında vergi indirimleri sağlanıyor yerli üretilen makine kullanımı için benzer bir yaklaşım sergilenebilir” dedi.

“AMACIMIZ GENÇLERİN KALBİNE HİTAP ETMEK”

Metin Çamlıdere, İnegöl’ ün her kültürden, her coğrafyadan gençlerin birlikte yaşadığı bir kent olduğuna ve gelecek genç nesillere de bırakılacak en önemli mirasın sevgi ve kardeşlik olduğuna dikkat çekti. Çamlıdere, “Bizler en büyük zenginliği, gençlerin kendilerini tam olarak ifade edebileceği bir yönetimde görüyoruz. Bugün, aile yönetiminde, iş yönetiminde istedikleri gibi söz sahibi olamayan gençlerimiz, kendilerini kötü alışkanlıklara yöneltmiş durumdadır. Bizlerin gençler olarak büyüklerimizden, idarecilerimizden talebimiz, bizlere gayretimizi ve gücümüzü sarf edeceğimiz meşru yollar göstermesidir. Bugüne kadar kültürel faaliyet adı altında ilçemizde yapılan birçok organizasyon, maalesef gençlerimizin enerjisini yanlış yollara yönlendirmiştir. Amacımız, gençlerimizin sadece kulağına değil; kalbine, gönlüne hitap edecek projeler ortaya koymaktır” dedi.

“ÇÖZÜMÜ GENÇLERLE BİRLİKTE ÜRETECEĞİZ”

Bu görevi kendisine layık gören ilçe teşkilatına teşekkür ederek sözlerine başlayan Salih Bayraktar, “İnegöl’ümüz, genç nüfus potansiyeline sahip bir kentimizdir. Gençler olarak yönetimde etkin olduğumuz bir süreçte, tecrübe sahibi büyüklerimizin birikimlerine sinerji katmak için buradayım. İnegöl’ümüzde her kesimden gencimiz ile doğrudan iletişime geçecek, onların dertlerini kendi ağızlarından dinleyecek ve onlarla birlikte çözüm üretecek bir yönetim anlayışına ihtiyaç vardır.Dürüst Başkan, Dürüst yönetim anlayışıyla çıktığımız bu yolda İnegöl Saadet Partisi olarak bugün, Genç Başkan ve Dinamik Kadroyu da buna eklemiş olduk” dedi.

“CEPSİZ CEKET BİR MODA TERİMİ DEĞİLDİR”

İsmi takdim edilen adaylardanNezih Arıkan, “Mali Müşavir olmam hasebiyle “Cepsiz Ceket” in aslında ne anlama geldiğini çok iyi bilmekteyim. Cepsiz ceket bir moda terimi değildir. Cepsiz ceket, dünyalık hiçbir çıkar ve menfaati olmayanların ceketidir. Onun için yerel yönetimlerde, belediyelerde rant üzerine kurulu sistemi değiştirmek; yerine adil ve şeffaf bir iktisadi sistemi getirmek üzere burada bulunuyorum. Halkımız tarafından bizlere görevin emaneti durumunda, işimde gösterdiğim hassasiyeti ve şeffaflığı belediyemizde de etkin kılmak için tüm gücümle çalışacağım. İşte böylesine halis niyetlerle çıktığımız bu yolda İlçe halkımızdan destek bekliyor, hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum” dedi.

“YAPILMAYAN HİZMETLER NETİCESİNDE TEKRAR KÖYE DÖNMÜŞ DURUMDAYIZ”

İsmi takdim edilen adaylardan Orhan Bektaş, bir Cerrahlı olarak şunu ifade etmek istiyorum, “1988 yılında ben doğduğumda Cerrah köy statüsündeydi, 1989 yılında belde statüsüne kavuştu. 2014 yılında iktidardaki abilerimizin bize öve öve anlattığı büyükşehir yasasıyla Cerrah beldemiz mahalle oldu. Bizler mahalle halkı olarak bu yasa ile hizmette atılım beklerken, geçen bu beş sene süre içerisinde, İnegöl Belediyesi’nin fahiş emlak vergisi zamlarından, ulaşımdaki zamlardan ve Buski’nin yüksek vergili su faturalarından nasibimizi aldık. İnegöl’ün bir mahallesi olduk ve olduğumuzu da hissettik. Bize bu hissi yaşatanlara bir Cerrahlı olarak mahallem adına teşekkürü borç bilirim. Ancak üzülerek ifade etmek istiyorum ki yapılmayan hizmetleryüzünden yeniden köye dönmüş durumdayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<