banner359

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak İnegöl'de

.

19 Mart 2015 Perşembe 15:58 2015-03-19 16:35:44
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak İnegöl'de

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Bursa programı öncesi İnegöl’de mola vererek, Saadet Partisi ilçe teşkilatı ile  bir araya geldi.Ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayan kamalak, "MHP ve BBP ile ittifakı olacak mı?" sorusuna cevap olarak, "Biz milletin adamıyız. Milletimizin huzuru doğrutusunda böyle birşeye hayır demeyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili açıklamalarda nulunan Kamalak, "Yapılan saray 10 milyar. Bunun işsizliğe vurduğumuz zaman toplamda 40 bin gencimiz iş sahibi olur. Tabiki bir millete han ve konak lazım. Ama bunun bir zamanı var. Şimdiki zaman ise işsizliği giderme zamanıdır" dedi
 
Saadet Partisi olarak artık iktidar vakti olduğunu belirten Kamalak, "Saadet Partisi önderliğinde, Milli Görüş Hükümetinde artık kadınlar bedenlerini satmayacak" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.03.2015 16:35
Anahtar Kelimeler:
InegölSaadetKamalak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<