Saadet Partisi'ne aday adaylık başvuruları devam ediyor

23 Mart 2023 Perşembe 16:46
Saadet Partisi'ne aday adaylık başvuruları devam ediyor

Saadet Partisi İnegöl Kadın Kolları Teşkilatı’ndan bugün 4 isim milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

Saadet Partisi İnegöl Kadın Kolları Teşkilatı’nda; Fatma Güneş, Sebahat Yazıcı, Çağla Sütçü ve Fatma Nur Yıldız milletvekili aday adaylığını açıklayarak dosyalarını il teşkilatına iletilmek üzere İlçe Başkanı Hasan Eroğlu’na teslim etti.

banner380

Son başvurularla birlikte aday adayı sayısı 14’e yükseldi. Saadet Partisi’nde geçtiğimiz günlerde Bekir Büber, İsmail Ergün, Ahmet Ceyhan, Esat Ayaz, İkram Yıldırım, Alican Adaş, Ahmet Yıldız, Fatih Berber, Ali Karaca ve Suat Savaş aday adaylığını açıklamıştı. 

Dosyaları teslim alarak çıkmış oldukları yolda kadın aday adaylarına başarılar dileyen İlçe Başkanı Hasan Eroğlu; “Partimizin her kademesinde olduğu gibi kadın kolları teşkilatımız da tüm fedakarlıklarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Dosyasını bugün teslim eden 4 hanım kardeşime ben başarılar diliyorum. Bir taraftan annelik yapan, hayatımızın her alanına dokunarak güzelleştiren kadınlarımız diğer taraftan da vatan ve millete hizmet için ülke meseleleriyle dertleniyor. Bu özverili çalışmalarından dolayı da özellikle teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<