banner359

Saadet'ten Dört Aday Adayı

27 Nisan 2018 Cuma 09:39
Saadet'ten Dört Aday Adayı

24 Haziran´da yapılacak olan erken genel seçimlerde Saadet Partisinden Bursa Milletvekilliğine aday adayı olan İnegöllü 4 isim, Bursa İl Başkanlığında düzenlenen törenle başvurularını teslim ettiler. SP Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca tarafından kabul edilen başvurularda, Bursa´dan toplam 18 milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

Saadet Partisi, Bursa Milletvekili Aday Adaylığı için başvuranları parti binasında yaptığı basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştı. Şu ana kadar 18 aday adayının başvuru yaptığı listede İnegöl´den dört isim bulunuyor.

SEÇİME TÜM KADROLARLA HAZIRIZ

Aday adaylığı başvuruları öncesi konuşan SP İl Başkanı Mehmet Atmaca, iktidarın bütün baskılarına rağmen Saadet Partisinin seçime tüm kadrolarla hazır olduğunu dile getirdi. Saadet Partisinin Türkiye´nin en yerli ve milli partisi olduğuna dikkat çeken Atmaca, “Bizi gayrı millilik ile itham edenlere geçmişte yaptığımız yerli ve milli hizmetlerle cevap vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İNEGÖL´DEN 4 İSİM ADAY ADAYI OLDU

Saadet Partisi İnegöl ilçe eski Başkanlarından Salih Berber, İsmail Özdemir, Fikret Bayram ve Kenan Alemdar İnegöl´den Bursa Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunurken, SP İl Başkanlığına 14 kişi daha başvuru da bulundu. Diğer Milletvekili aday adayları ise, Gökhan Gerçek, Burak Çelik, Mustafa Kısacık, Göksel Karakuzu, Ramazan Tekin, Kadir Aziz, Salih Kocatepe, Karyağdı Berkeli, Hüseyin Kaya, Ensari Altınışık, Yusuf Geliş, Ahmet Örnek, Ümit Yaşar Semerci, Mehmet Cihan Terzioğlu ve Serkan Demir.

ÖNEMLİ BİR SEÇİM SÜRECİNE GİRDİK

Yapılan başvurularla ilgili bir değerlendirme yapan SP İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ise, “Ülkemiz için zor ve önemli bir dönemden geçiyoruz. Her zaman olduğu gibi yine çok önemli bir seçim sürecine girdik. Genel merkezimizin daha önce bize yaptığı ‘baskın seçim olacak, hazırlıklı olun´ talimatına karşılık biz zaten çalışmalarımıza başlamıştık. Aday adaylık müracaat takviminin başlamasıyla birlikte, şuanda İnegöl bölgemizden 4 arkadaşımızın aday adaylık müracaatı oldu. İnegöl adına bu müracaatların yarın da devam etmesini bekliyoruz. Diğer taraftan Cumhurbaşkanlığı aday gösterilmesi içinde gerekli olan 100 bin imza için İnegöl´e düşen çalışmamızı yaptık. Sürecin başlamasıyla birlikte bunun içinde genel merkezimizin belirleyeceği isim için imzalarımızı vereceğiz. Ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<