banner359

Saadetli kadınlar Erbakan'ı andı

02 Mart 2022 Çarşamba 12:15 2022-03-02 16:41:58
Saadetli kadınlar Erbakan'ı andı

İnegöl Saadet Partisi Kadın Kolları Teşkilatı, 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama' programı düzenledi.

Milli Görüş Hareketi'nin merhum lideri Necmettin Erbakan, ölümünün 11. yıl dönümünde İnegöl'de dualarla anıldı. Saadet Partisi Kadın Kolları Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen programa Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Ataş ile yönetimi, İHH temsilcileri, Kızılay temsilcileri, Dareyn Gençlik Vakfı temsilcileri, Ensar Vakfı temsilcileri, AGD temsilcileri ve çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı.

Programda; Müslüman birçok şahsiyet, mütefekkir ve aksiyon adamlarının şehadeti erdiği ve şehitler ayı olarak adlandırılan Şubat ayı nedeniyle okunan hatimlerin de duası yapıldı.


Açılış ve selamlama konuşması yapan Saadet Partisi İnegöl Kadın Kolları Başkanı Havva Şen şu ifadeleri kullandı;

HOCAMIZ ÖMRÜNÜ İKİ CİHAN SAADETİ İÇİN VAKFETTİ
"Sözlerime cesur bir dava insanı, kararlı bir lider, vizyon sahibi bir devlet adamı, öncü bir siyaset insanı olan Merhum Erbakan Hocamızı rahmet ve minnetle yâd ederek başlamak istiyorum. Erbakan hocamız ömrünü, insanlığın iki cihan saadeti için vakfetmiştir. İftiraya uğramış aldırmamış, hapse atılmış yılmamış, horlanmış yok sayılmış caymamış ve o yolu yürümeye devam etmiştir. Zor zamanlarda ülkesi için çalışmış, hiçbir vakit nezaketi elden bırakmamış bir beyefendidir. Öyle ki, her eline geçen iktidar gücünde milletine koşmuş, milletine yedirmiş, milletine içirmiş bir liderdir o. Bizler Erbakan hocamızın, her zaman mazlumun yanında, adil bir dünya için çalışmalarına şahidiz. Bize bıraktığı bu güzel davasını sonuna kadar savunmaya ve ardından gitmeye devam edeceğiz dedi.

Gerçekleştirilen anma programı, hediye takdimleriyle son buldu.

Son Güncelleme: 02.03.2022 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<