banner359

Şafak operasyonunda flaş gelişme

22 Haziran 2017 Perşembe 23:28 2017-06-22 23:32:50
Şafak operasyonunda flaş gelişme
İnegöl´de iki farklı suç örgütüne yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan çete üyeleri adliyeye sevk edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri, İnegöl´de “Adam Öldürme, Adam Yaralama, Tehdit ve İşyeri Kurşunlama, Mala Zarar verme” suçlarını gerçekleştirdiğini tespit ettiği iki farklı suç örgütünü teknik ve fiziki takibe aldı.

16 EV VE 8 İŞYERİ ARANDI

İki farklı suç örgütüne ait 16 ev ve 8 işyerine sabah saatlerinde Özel Harekat ekiplerinin desteği ile eş zamanlı olarak şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

KAÇAK SİLAHLAR ÇIKTI

Ev, işyeri ve otomobillerde yapılan aramalarda 1 adet kalaşnikof tüfek, 12 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet pompalı tüfek, 220 adet fişek ve mermi ele geçirildi.

5 KİŞİ ADLİYEYE SEVK

Gözaltına alınan 13 kişiden 8´i ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar. Gözaltında olan E.K., M.Ç., Y.B., H.L. ile O.T., sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildiler

Adliyeye sevk edilen E.K.,O.T.,M,Ç. tutuklanırken Y.B., ve H.L. denetimli serbest bırakıldı.



Son Güncelleme: 22.06.2017 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<