Sağlık Bakanının İş Teklifini Reddetti!

03 Kasım 2015 Salı 18:45 2015-11-03 19:53:31
Sağlık Bakanının İş Teklifini Reddetti!

 MODEF EXPO fuarının açılışını yaptıktan sonra stant ziyaretleri yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, stanttaki iki dil bilen bayana iş teklifinde bulundu. Görevli bayan, bakanın teklifini reddetti.

banner380
Stant ziyareti sırasında Bakan Müezzinoğlu, müşteri temsilcisi Meltem Sert isimli arapça ve İngilizce bildiğini ifade eden bayana “Gel bizim bakanlıkta görev verelim sana” diyerek iş teklifinde bulundu. Teklifi düşünmeden reddeden Meltem Sert, “Ben vefalı bir insanım, şu anki patronumu bırakıp bu teklife evet diyemem” şeklinde cevap verdi.

DEVLET VEFASI HERŞEYDEN ÖNCE GELİR

Bakan Müezzinoğlu´nun cevabı ise hiç gecikmedi. Bakan Müezzinoğlu, “Devlete olan vefa her şeyden önce gelir” dedi.

ATANAMADIM

Bakanın gitmesinin ardından ise basın mensuplarının neden iş teklifini reddettiniz şeklinde yöneltilen soruya ise, “Ayak üstü söylenen laflara inanmadığım için teklifi reddetmiştim. Gerçekten iş teklifi olursa ciddi bir şekilde konuşulur. Arapça ve İngilizce dil biliyorum. Tabi bunun yanı sıra atanamadığımı da söyledim. Fakat ona cevap vermedi. Ben köyde büyüdüm. Ailem bin bir güçlükle beni üniversiteye gönderdi. Üniversiteyi bitireyim kendi bölümümle ilgili bir yere yerleşeyim istedim. 4 sene okudum ama kendi bölümümle ilgili hiçbir yere giremedim. Sağlık kurumları işletmeciliği okudum. Neden çünkü ataması yok. Tek bir kişi bile almıyorlar. Bende iki dil bildiğim için dış ticaret yapabiliyorum. Benle birlikte okuyan arkadaşlarımın tamamı şu anda açıkta. Atama istedik.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.11.2015 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<