banner359

Şahin, İnegöl teşkilatını ziyaret etti

02 Ocak 2018 Salı 16:08 2018-01-02 16:22:09
Şahin, İnegöl teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarının erken seçim sorusuna cevap verdi.
10 Aralık 2017 günü Mustafa Ersan başkanlığında göreve seçilen AK Parti İnegöl İlçe teşkilatını dün akşam AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ziyaret etti.
Ziyarette kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan “Vekilimizi tanımayan yoktur ama ben sizlere yine de takdim edeyim. Hüseyin Şahin teşkilatımızda İl genel Meclis üyeliği ve 24,25,26. Dönem milletvekilliği yaptı ve hala milletvekilimiz. TBMM’de plan bütçe komisyonunda bulundu. ”

AK PARTİLİ OLMAKTAN MEMNUNUM
“Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Siyaset bir şey için yapılır, düşündüğünüz inandığınız bir dava varsa bu davayı iktidara getirmek için siyaset yaparsınız. Bizde rengimizi tarzımızı her şeyimizi AK Parti’de bulduğumuz için AK Parti’de siyaset yapıyoruz. Ben AK Partili olmaktan çok memnunum. Özellikle 80 darbesi sonrası sıkışmış siyasette çok önemli alan açıp ekonomik olarak çok önemli başarılar elde etmiş bir parti. “
ERDOĞAN İLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN RABBİME ŞÜKREDİYORUM
“Bugün çok güçlü bir iktidarımız var çok şükür. Özellikle 16 Nisan referandum sonrası kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar partimizin başına geçmesi ve Partili Cumhurbaşkanı olarak görevini yapması bizim için çok önemli. Meclis başkanının bizim partimizden olması başbakanımızın bizim partiden bakanlarımızın tamamı bizim partimizden olması bizim için çok önemli. İşte bu birliktelik bu istikrar zinciri Türkiye’yi 230 milyar dolarlardan 830 milyar dolar seviyesine getirdi. Dünya’nın 20 büyük ekonomisi arasına soktu. Ben AK Partili olduğum için Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle beraber çalıştığımız için rabbime şükrediyorum.”
MİLLETİMİZ TEREDDÜT ETMEYECEKTİR
“Siyaset millete hizmet için yapılır. Millet benim taleplerimi en iyi kim karşılayacak buna bakar. Birçok seçenek çıkar önüne çok şükür ki 2002 yılından beri %34 ile başlayan bizi tercih etme oranı en son 1 Kasım seçimlerinde %49,5 seviyelerine geldi. 2019 seçimlerinde artık hedef  %50 artı bir kişinin oyunu alabilmektir ve ben bu konuda çok müsterihim. Milletimiz bizden yana kararını vermekten yana tereddüt etmeyecektir. “
ODADA OTURARAK SİYASET YAPILMAZ
“Siyaset insan biriktirme sanatıdır. Ne kadar insan tanırsanız siyasette o kadar başarılı olursunuz. Alanınızı daraltırsanız kendinizi köreltirsiniz. Siyaset yaparken bu odada oturarak siyaset yapamazsınız. Bu odada gelir çay kahve içersiniz sonra gidersiniz. Siyaset bu odadan çıktıktan sonra başlıyor. İnegöl’ün tüm mahallelerinde 255 bin insanın sizden beklentileri var çözüm istediği konular var. “
İNEGÖL 2,5 SENE SONRA KALİTELİ SU İÇEÇEK
“İnegöl’de şişelerde satılan sudan daha kaliteli bir suyu inşallah 2-2,5 sene sonra aziz milletimizin hizmetine sunacağız. Bundan daha büyük bir hizmet olabilir mi bundan daha büyük faydalı bir şey olabilir mi. Size güvenenleri sizden talepleri olanların taleplerine cevap vermiş olacaksınız.”
ERKEN SEÇİM OLACAK MI?
Erken seçim olacak mı sorusuna cevap veren Şahin “Kendisini göreve getiren aziz milletin verdiği görev süresini sonuna kadar kullanmış bir parti AK Parti. Bir tek 2007 yılında Cumhurbaşkanımızın seçilememesi ile ilgili mecliste çıkan krizden sonra başbakanımız erken seçim kararı alarak milletimizin takdirine başvuralım demiştir. Bundan başka AK Parti erken seçim sürecini hiçbir zaman işletmemiştir. Güçlü bir iktidar var gündemde yapacak çok işimiz var. Seçmene ve vatandaşlarımıza vaat ettiklerimiz var. Bunları yerine getirebilmek için milletin kaynaklarını milletin lehine kullanmamız ve kullandırmamız gerekiyor. Türkiye’nin içinde bulunduğu jeopolitik konumun zaman diliminde lehimize dönmesi için çok ciddi kararlar alıyoruz. Milletin bize verdiği hizmet etme süresini sonuna kadar kullanma düşüncesindeyiz.  1 Kasım’da seçim vaatlerinde bulunmuştuk bunların birçoğunu peyder pey yerine getirmiştik kanuni düzenlemelerle. Şimdide ekonominin büyümesi ile ilgili Türkiye’nin refah seviyesinin yükselmesi ile alakalı çok ciddi çalışmalarımız var. Kalan 2 yıllık bu çalışma süresinde de bu konuda reform niteliğinde yapısal değişiklikler yapacağız. Bir yandan da 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişteki mevzuat uygun uyum yasalarını çıkartmamız gerekiyor.  Benim kendi öngörüm o ki 15 Temmuz 2018’de Türkiye’nin iktidarına ve istikrarına balta vurmak isteyenlerin ikinci kez lanetlendiği bir yıl dönümü olacaktır.”

Son Güncelleme: 02.01.2018 16:22
Anahtar Kelimeler:
InegölHüseyinŞahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<