Şampiyon Milli Eğitim

02 Mayıs 2019 Perşembe 21:03
Şampiyon Milli Eğitim

İnegöl Olimpik Spor Tesisleri tarafından, bu yıl 13.si düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında şampiyon Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.
Bu yıl 13.sü düzenlenen ve 20 kurumun katıldığı turnuvanın finali İnegöl Olimpik Spor Tesisleri’nde gerçekleşti.
İnegöl Adliyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün finalde karşılaştığı müsabakadan İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü 4-3 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.
Final maçı sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican turnuvanın üçüncüsü olan İngaz’a kupasını taktim etti. Final maçında yenilerek 2. Olan İnegöl Adliyesi’nin kupasını İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç taktim etti. Turnuvanın şampiyonu olan İnegöl İlçe Milli Eğitim’in kupasını ise İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü taktim etti.

Turnuvada 25’er gol atan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Metin Yüksek ile İnegöl Devlet Hastanesi’nden Fatih Yunak en çok ol atan futbolcular olurken gol kralı çekilen kura sonrası Fatih Yunak oldu. Fatih Yunak adına kupayı İlçe Spor Müdürü’nün elinden Bünyamin Akmaz aldı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<