Şampiyon yemekte buluştu

27 Mart 2018 Salı 16:54
Şampiyon yemekte buluştu

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde başarılı bir sezon geçirdikten sonra Adıyaman'da düzenlenen 1. Lige yükselme final grubunda 3'te 3 yaparak namaglup şampiyon olup adını 1.Lige yazdıran Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor şampiyonluk yemeğinde buluştu.

banner380

Köfteci Eşref'te düzenlenen şampiyonluk yemeğine İnegöl Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanımız Alper Taban, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyet, sporcu ve isim sponsorumuz Oylat Kaplıcaları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Öz, Muhasebe ve Finans Müdürü İsmail Ergün, Muhasebe Sorumlusu Gürol İmamoğlu, İdari Sorumlu Remzi Şen, Ergin Ekren ile Satınalma Sorumlusu Özkan Yılmaz katıldı.

Yemek sonrası açıklama yapan Başkan Taban, "Geçtiğimiz hafta Adıyaman'da gerçekleşen müsabakalar neticesinde Oylat Kaplıcaları voleybol takımımız şampiyon olarak adını bir üst lige yazdırdı. Öncelikle sizleri tebrik ediyor, kutluyorum. Bende ömrü hayatımda böyle bir şampiyonluğu ilk defa tattım. Onun için ayrıca sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber o heyecanı o kıvancı yaşadım. Şampiyonluk maçına gelebildim ve hemen geri döndüm. O kadar zahmeti çekmeye de açıkçası değdi. Benim ömrü hayatımda önemli bir dönüm noktası oldu. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bu mutluluğu doya doya yaşadınız. Bunu hak ettiniz" ifadelerini kullandı.

BU GURURU İNEGÖL'E YAŞATTINIZ
Adıyaman'da takımla ilgili övgü dolu sözler duyduğunu dile getiren Taban, "Bunlar beni ziyadesiyle mutlu etti. Her gittiğim yerde anlatıyorum. Gençlerimizi teşvik ediyoruz. "Gelin salon sporlarına dahil olun, izleyin, altyapılarımıza girin, takip edin" gibi. Bu gururu İnegöl'e yaşattınız. İnegöl'de bunu tabi hiç bir zaman unutmayacak. Bu başarıda her kimin emeği varsa, başta yönetici arkadaşlarımız kutluyor, tebrik ediyorum. Voleybol şubesinde görev yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Diğer yönetici arkadaşlarıma yine hazeka. Sizleri hiç bir zaman yalnız bırakmamaya çalıştılar. Acısıyla, tatlısıyla koşturdular. Önceliklerini maç olarak tercih ettiler ve gelip sizlerle birlikte oldular. Bu uyum bu ahenk bu birliktelik böyle bir sonuç getirdi. Demek ki bu güzellikler sürdürülebilse, karşılıklı olursa çok güzel tablolarla tekrar karşılaşılabilir. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olabilmesi için bizde kendimize güzel hedefler belirliyoruz" dedi.

OYLAT KAPLICALARINA TEŞEKKÜR
Takımın isim sponsoru olan Oylat Kaplıcaları yönetimine de teşekkür eden Taban, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben sponsorluk noktasında Oylat Kaplıcaları yönetim kurulu adına başta Mehmet Beye teşekkür ediyorum. Onlarında çok büyük katkıları var. Hocalarımız, antrenörlerimiz, kadromuz bir aile gibi olduk. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha güzel başarılara yelken açarız. 1. Ligde de başarılarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bunun mücadelesini gerek oyuncular, gerek teknik heyet ve gerekse yönetim olarak en güzel şekilde vereceğimize inanıyorum."

Baştan Taban, yemeğin ardından isim sponsorumuz Oylat Kaplıcaları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Öz'e teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<