Şarjlı bisikletli gencin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında

08 Ağustos 2018 Çarşamba 21:59 2018-08-09 11:19:47
Şarjlı bisikletli gencin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında

İnegöl'de meydana gelen ve güvenlik kamerasına yansıyan kazada, özel otomobilin çarptığı şarjlı bisikletli genç havalanıp yere düşerek yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Turgutalp Mahallesi Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinden gelip Osmaniye Mahallesi merkez sokağa dönmek isteyen sürücü Levent Ç. yönetimindeki 16 0987 plakalı özel otomobil, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndan İstiklal Caddesi istikametine seyir halinde olan sürücü Yunus Emre A. yönetimindeki şarjlı bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan genç yere düşerek yaralandı.

banner380

Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazada yaralanan genç, kazaya karışan araç sürücüsü tarafından başka bir araca alınarak İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 09.08.2018 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<