banner359

Satın Almaya Gittiği Evde Ölümden Döndü!

05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50
Satın Almaya Gittiği Evde Ölümden Döndü!

Hamidiye Mahallesinde meydana gelen olayda, satın almak ve incelemek için gittiği 3 katlı binanın dubleks katından düşen bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; 49 yaşındaki Vedat A., Hamidiye Mahallesi Pazar sokakta iç düzenleme çalışmaları süren inşaat halindeki binanın üçüncü katındaki dubleks daireyi incelemeye başladı. Almadan önce dairenin her yeri incelemeye başlayan adam, dubleks dairenin ikinci katına çıktı. ikinci katıda inceledikten sonra dairenin merdivenlerine yönelen adam dengesini kaybederek, henüz korumalıkları yapılmamış olan merdivenlerin boşluğuna düştü. Kafa üstü yaklaşık 3 metre yükseklikten beton zemine düşen adam ağır yaralandı.

Kanlar içinde kalan adamı gören binada elektrik tesisatı çalışması yapan elektrikçi gençler, kısa süreli şok yaşadılar. Talihsiz adam haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı.

Olayı anlatan elektrik tesisatçısı Furkan Ç., “Biz yan binada çalışıyorduk, bir anda ses duyduk. Geldiğimizde yaralı yatıyordu. Ev bakmaya gelen ağabey, merdiven boşluğuna düşmüş.” Dedi.

Olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<