banner359

Savcı 3 kez müebbet istedi

17 Mart 2016 Perşembe 13:42 2016-03-17 13:43:46
Savcı 3 kez müebbet istedi
11 Nisan 2015 tarihinde İnegöl´e bağlı Şipali Mahallesi´nde düzenlenen asker eğlencesinde çıkan ve bir gencin öldüğü, biri ağır 3 kişinin yaralandığı olayın sanıkları üçüncü kez Hakim karşısına çıktı. İnegöl´den vatani görevini yapmak üzere askere gidecek 20 yaşındaki Onur K. için düzenlenen asker eğlencesinde kavga çıkmış, yaklaşık 100 kişilik grubun karıştığı kavgada 1 kişi ölmüş, 1´i ağır 3 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda kavgaya karıştıkları belirlenen 16 kişi gözaltına alınarak olaydan bir gün sonra adliyeye çıkarılmışlardı. Mahkeme 16 sanıktan 9´unu tutuklamış, tutuklanarak cezaevine gönderilen 9 gençten 8´i daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

8 AY SONRA İLK MAHKEMEYE ÇIKMIŞLARDI

Biri tutuklu, 16 sanığın İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanması sürüyor. Sanıklar dün saat 10.30´da üncü kez Hakim karşısına çıkarken bir numaralı sanık İbrahim B. İse duruşmaya SEGBİS sistemi ile katıldı. SEGBİS söz verilen tutuklu sanık İbrahim B. Önceki savunmalarını tekrarlayarak. Mahkeme heyetinden akrabaları ile görüşmek isteyerek, akrabalarına el sallamakla yetindi.

3 KEZ MÜEBBET İSTEDİ

İddia makamı savcısı tutuklu sanık İbrahim B. Hakkında 3 kez müebbet, diğer sanıklar Melih K. Ve Ferdi S. Hakkında kasten adam yaralamadan, diğer sanıklar hakkında kasten adam yaralamaya iştirakten cezalandırılmasını istedi.

 HÜKÜMLE TUTUKLANMASINI İSTEDİ

Savcı kavgaya karışan T.G.´nında hükümle birlikte tutuklanmasını istedi.

7 KİŞİNİN SERBEST KALMASINI İSTEDİ

İddia makamı ayrıca sanıklar A.A., S.A., M. E., A.A., M.A., S.Ş. Hakkında beraat kararı verilmesini de istedi. Mahkeme, 5 Nisan 2016 tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 17.03.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<