Şehidimiz İnegöl'e uğurlandı

08 Nisan 2021 Perşembe 10:53
Şehidimiz İnegöl'e uğurlandı

Suriye'de terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır'ın cenazesi memleketi İnegöl'e gönderildi.
Suriye’nin Tel Rıfat kırsalında dün akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır için Gaziantep Havaalanı'nda tören düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, askeri erkan ve protokol üyeleri katıldı. Şehit Gökhan Çakır'ın naaşı, törenin ardından Türk Yıldızlarına alet askeri uçakla memleketi İnegöl'e gönderildi.

banner380

Öte yandan aynı saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Akdal’ın cenazesi ise tamamlanan işlemlerin ardından memleketi Kahramanmaraş’a gönderilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<