Şehit Ailelerini Unutmadılar

16 Ocak 2018 Salı 14:35
Şehit Ailelerini Unutmadılar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, 3 şehidimizin ailesini ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, beraberindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı İnegöl Sosyal Hizmet Müdürü Serpil Noyan ile birlikte 1984 yılında Diyarbakır'da şehit olan Er Erol Memiş, 2017 yılında Bingöl'de şehit olan Piyade uzman çavuş Hüseyin Gencer ve 2016 Hakkari Çukurca'da şehit olan piyade uzman çavuş Yavuz Mete'nin ailelerini ziyaret etti. 
Ailelerle özel olarak ilgilenen Müdür Erkut Öneş, şehit ailelerine özel olarak yaptırılan tablolar ile bayrağımızı hediye etti.
Ziyaretlerin ardından konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, 2017 yılında Bingöl'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer, 1984 yılında Diyarbakır'da şehit olan Er Erol Memiş ve 2016 Hakkari Çukurca'da şehit olan piyade Uzman Çavuş Yavuz Mete'nin ailelerini belirterek, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya hanımefendinin selamlarını ilettik. Türk Milleti olarak şehitlerimize minnet ve vefa borcumuzu ilelebet ödeyemeyiz. Devlet olarak her daim şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu bilmelerinizi isterim. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin onların bu vatan için yaptıklarını unutmayacağız ve unutturmayacağız" dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<