banner359

Şehit Babası Gençer; Tüm Hayallerimiz Yıkıldı

11 Ağustos 2017 Cuma 14:20
Şehit Babası Gençer; Tüm Hayallerimiz Yıkıldı

Bingöl'ün Genç İlçesi Yeniyazı Çevreli Bölgesinde dün 'Şehit Ramazan Büyüksoy-04' operasyonu sırasında, teröristler tarafından açılan ateş sonucu, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer şehit olurken, bir asker de yaralandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer'in acı haberi dün gece İnegöl'ün Kurşunlu Mahallesi'nde oturan ailesini gözyaşlarına boğdu. Acı haberi alan Baba İsmail Gençer, "Gelini Eskişehir'e gönderdi. Baba 'ben göreve gideceğim' dedi ve göreve gitti. Şehit oldu. Tüm hayallerimiz yıkıldı. Allah herkesten razı olsun" diyerek gözyaşı döktü. Kaymakam Ali Akça'nın teselli etmeye çalıştı. 7 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan şehit Hüseyin Gençer'in, 2 yıl önce Nurgül Gençer ile evlendiği ve bir erkek çocuk babası olduğu kaydedildi. Şehit eşi Nurgül Gençer'e acı haber, tatil için gittiği Eskişehir'deki ailesinin yanında verildi

Şehidin cenazesi bugün ikindi vakti İnegöl Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi Alanı'nda kılınacak cenaze namazının ardından Kurşunlu Mahallesi mezarlığına defnedilecek.

Anahtar Kelimeler:
InegölHaberşehitKursunlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<