banner359

Şehit Kaymakam Safitürk unutulmadı

08 Mayıs 2022 Pazar 17:40
Şehit Kaymakam Safitürk unutulmadı

04-10 Nisan arasında kutlanan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yılı kapsamında  Inegöl Kent Müzesinde özel olarak Polis Memuru Mehmet Gün’ün hazırladığı Kişisel Yakma Sergisinde yer alan, Şehit Kaymamak Muhammet Fatih Safitürkün aziz hatırası adına yapılmış olan ahşap yakma portre Abdulhamid Kültür Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı tarafından  Şehit Kaymakamımızın babası Asim Safitürke Sakarya da  takdim edildi.

GÖREVİ BAŞINDA ŞEHİT OLDU.

Mardinin Derik ilçesi kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, PKK'lı teröristler tarafından yapılan terör saldırısında yaralandıktan 
sonra hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Safitürk, beş  sene önce şehit düşmüştü 

HEPIMİZ  MUHAMMED SAFİTÜRKÜZ 

Dernek Başkanı Turgay Yazıcı, 
Bugün burada Şehit Kaymakamımız adına Mehmet Gün Abimizin yaptığı ahşap yakma tabloyu kıymetli babalarına takdim etmeninin buruk mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
2200 yıllık Devlet geleneği olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlü olduğunu ve faillerin en kısa sürede yakalanacagindan şüphe etmediklerini dile getiren Yazıcı hepimiz Muhammed Safitürküz dedi.
Şehit Kaymakam Safitürkün Babası Asim Safitürk ise bu anlamlı hediyelerinden dolayı polis Memuru Mehmet Güne ve 
Dernek Başkanı Turgay Yazıya teşekkür etti.
Şehit kaymakamın sadece kendilerinin deil, 82 milyonun evladı olduğunu dile getiren Asim Safiturk  Allah Devletimize ve milletinize zeval vermesin dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<