banner359

Şehit Yavuz Mete'nin ismi bombaların üzerine yazıldı

12 Ekim 2016 Çarşamba 14:32 2016-10-12 14:42:02
Şehit Yavuz Mete'nin ismi bombaların üzerine yazıldı

İnegöllü Şehit Uzman Çavuş Yavuz Mete'nin ismi PKK'ya yağan bomba üzerine yazıldı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Hakkari de teröristlerin hain saldırısı sonrası Şehit olan İnegöllü Uzman Çavuş Yavuz Mete'nin ismiyle, teröristler gebertiliyor. Yavuz Mete'nin bir arkadaşı, top atışları öncesi mermilerin üzerine "Uzman Çavuş Yavuz Mete" ifadesini yazarak, şehidimizi unutmadıklarını ve teröristleri bombaladıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz Eylül ayında yaşanan hain saldırı sonrası İnegöllü Yavuz Mete Şehit olmuştu. Yavuz Mete'nin bir arkadaşı, Şırnak'ta düzenlenen operasyonlar kapsamında teröristlere bomba yağdırırken, mermilerin üzerin "Uzman Çavuş Yavuz Mete" yazdı.

Bu sabah yaşanan operasyonlar kapsamında teröristlerin üzerine bomba yağdırıldı. Yapılan operasyonların kapsamında ise 7 teröristin ölü olarak ele geçirildiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 12.10.2016 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<