Şehit Yavuz Mete'nin ismi oraya verilecek!

10 Eylül 2016 Cumartesi 12:37 2016-09-10 12:43:00
Şehit Yavuz Mete'nin ismi oraya verilecek!

Hakkari Şemdinli´de operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleriyle PKK´lı teröristler arasında çıkan çatışma da şehit olan İnegöllü Uzman Çavuş´un ismi yeni yapılacak olan mesudiye alt geçidine verilecek.
Bir kullanıcının Sosyal medya hesabında Mesudiye köprüsünün isminin Şehit Yavuz Mete olsun şeklindeki talebine, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'den cevap gecikmedi.
Uzun yıllardan bu yana kullanılan ve oldukça eskiyen Mesudiye mahallesi köprüsü AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in girişimleri ile yenilenmesine karar verilmişti.
Geçtiğimiz gün teröristlerle yaşanılan çatışmada ağırl yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete'yi dün binler son yolculuğuna uğurlamıştı. Şehidimizin uğurlanmasının ardından bir kullanıcı sosyal medya hesanından Şehidin ailesinin de ikamet ettiği mahalle olan Mesudiye mahallesini Orhaniye mahallesine bağlayan Mesudiye köprüsünün isminin değiştirilerek Şehit Yavuz Mete ismi verilmesini istedi.
Sosyal paylaşımı fark ederek cevap veren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Mesudiye altgeçidini yenileyip, genişleterek daha kullanışlı hale getireceğiz. İnşallah adını da Şehit Yavuz Mete koyarız arkadaşlar. Düşünenlere teşekkür ederim" dedi.




banner380

Son Güncelleme: 10.09.2016 12:43
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<