banner359

''Şehrimizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışacağız"

22 Temmuz 2019 Pazartesi 13:22 2019-07-22 17:14:40
''Şehrimizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışacağız"

İnegöl Kent Konseyi’nin yeni yönetimini ağırlayan Belediye Başkanı Alper Taban, farklı kişi ve düşüncelerin harmanlandığı Kent Konseyi’nin önemine vurgu yaparak; “Bir şehirde ne kadar çok düşünen insan varsa, çalışan insan varsa, gayret eden ve çabalayan insan varsa, inanıyorum ki o şehir daha hızlı büyüyecek daha hızlı gelişecektir” dedi.

İnegöl Kent Konseyinde kısa süre önce yapılan olağan genel kurul sonrası Halil İbrahim Zengin Başkanlığında oluşan konseyin yeni yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Bugün 10.30’da Belediye Encümen Salonunda gerçekleşen ziyarette, Halil İbrahim Zengin Başkan Taban’a çiçek takdim etti.

ŞEHRİMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Çalışma grubu temsilcilerinin de yer aldığı ziyarette bir açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Zengin, “Genel kurulumuzun ardından geçtiğimiz Cuma günü Kaymakamımızı ziyaret etmiştik, bugün de Belediye Başkanımızı ziyaret ederek protokol ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Kent Konseyi grubu olarak geçtiğimiz ay kongremizi gerçekleştirdik. Çalışma kurulumuzu ve çalışma gruplarımızı oluşturduk. Bugün burada çalışma grubu üyeleri arkadaşlarımızdan, yönetim kurulu arkadaşlarımızdan ve burada olmayan yüzlerce arkadaşımızdan onların selamlarını da getirdik. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde Kent Konseyi Çalışma Gruplarıyla beraber şehrimizin sorunlarına çözüm üreterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Beklentiler yüksek. Birbirinden çok değerli arkadaşlarımızla beraber bu beklentilere karşılık vereceğimize inanıyorum. Ben tekrar kabul buyurduğunuz için bütün arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHİR DAHA HIZLI BÜYÜYECEK, GELİŞECEKTİR
Belediye Başkanı Alper Taban ise Kent Konseyi’nin genel kurul sonrası yapılan ilk toplantısına katılmak istediğini ancak farklı bir program nedeniyle katılamadığını dile getirdi. Kent Konseyini önemsediğini de kaydeden Taban, “Geçmişte de Haydar Cerrah Başkanımızın döneminde aynı ifadeleri kullandım; Kent Konseyi laf olsun, adet yerini bulsun diye bulunmuyor. Aksine buradan istifade edelim, burada şehrimizin her katmanında insan olsun ve farklı farklı düşünceler ortaya çıksın istiyoruz. Yenilikleri getirip koyalım, eksik yönlerimizi bulalım ve bunları bir an önce giderelim. Bu şehri en güzel yer haline birlikte getirelim. İçinde yaşayan insanları daha mutlu olsun, üreteni daha mutlu olsun, iyi üretsin, daha iyi üretsin… Kent Konseyi ile şehri iyi bir üretkene çevirerek, daha iyi bir akla çevirerek, daha iyi bir noktaya getirmek istiyoruz. Onun için bu gibi toplantılarda konuşamayacağımız hiçbir şey yok. Yeter ki buradan bir şeyler bulalım ve çıkartalım. Aslında bunu bütün şehre de yaymamız lazım. Gittiğimiz her yerde söylemeye gayret ediyorum; bir şehirde ne kadar çok düşünen insan varsa, çalışan insan varsa, gayret eden ve çabalayan insan varsa inanıyorum ki o şehir daha hızlı büyüyecek, daha hızlı gelişecektir” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM
Konuşmasında Kent Konseyi yöneticileri ve çalışma grubu temsilcilerine aldıkları görevin hayırlı olması temennisinde de bulunan Taban, “Aldığınız görevlerden ötürü ayrıca hepinize çok teşekkür ediyorum. Çünkü sorumluluk aldınız. Toplantılar olacak, görüşmeler olacak ve buna zaman ayıracaksınız. Bu benim için çok değerlidir, kıymetlidir. Bundan dolayı sizleri kutluyorum. Şunu unutmayın ki görevim çerçevesinde ve süresinde her zaman yanınızdayım, her zaman birlikteyiz. Yeter ki bu şehir için el birliği ile faydalı bir şeyler yapalım. Bütün amacımız bu. Güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.07.2019 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<