banner359

Semt Pazarlarına Kısıtlama Düzenlemesi

31 Mart 2021 Çarşamba 15:50
Semt Pazarlarına Kısıtlama Düzenlemesi

Kontrollü normalleşme sonrası kalkan hafta sonu yasakları, vaka sayılarındaki hızlı artışla yeniden uygulanmaya başlıyor. Cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkma yasağının uygulanacak olması nedeniyle semt pazarlarının günlerinde de değişikliğe gidildi.

Kontrollü normalleşmeyle birlikte hafta sonu yasaklarının kalktığı ilçemizde, vaka sayılarındaki hızlı artış kısıtlamaları yeniden getirdi. Yapılan değerlendirme neticesinde Bursa’da Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamaları bu hafta itibariyle tekrar uygulanmaya başlayacak.

CUMARTESİ VE PAZAR PAZARLARININ GÜNÜ DEĞİŞTİ

Bu gelişme üzerine İnegöl Belediyesi de vatandaşların yaşamını kolaylaştırabilmek adına bir dizi karar aldı. Semt pazarlarının günleri değiştirildi. Cumartesi ve Pazar günleri kurulan semt pazarlarının farklı günlerde kurulmasına karar verildi. Yapılan değişiklikle Cumartesi pazarının Cuma günü, Pazar günü kurulan Mesudiye semt pazarının ise Çarşamba günü kurulması kararlaştırıldı. Mesudiye semt pazarı 7 Nisan Çarşamba günü itibariyle kısıtlamalar kaldırılana kadar Çarşamba günleri kurulacak. Cumartesi pazarı ise 2 Nisan Cuma günü itibariyle Cuma günleri kurulmaya başlayacak.

Yeni düzenlemeyle birlikte; Pazartesi günü Mahmudiye ve Akhisar semt pazarları, Salı günü Alanyurt semt pazarı, Çarşamba günü Kurşunlu, Huzur ve Mesudiye semt pazarları, Perşembe günü Merpa semt pazarı, Cuma günü ise Merpa kıyafet, Yeniceköy, Cerrah ve Cumartesi semt pazarları kurulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<