Şener İnşaat ve Yapı Malzemeleri açıldı

21 Eylül 2018 Cuma 16:17 2018-09-21 16:31:41
Şener İnşaat ve Yapı Malzemeleri açıldı

Akhisar Mahallesi, Ayçiçeği Masal Parkı karşısında kurulan Şener İnşaat ve Yapı Malzemeleri Firması coşkulu bir törenle açıldı.

banner380

Açılış törenine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkan Vekili Özkemal Avcı, Emniyet Müdür Yardımcısı Durmuş Genç, İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve çok sayıda iş adamı ile vatandaşlar katıldı.

Açılış programında ilk konuşmayı gerçekleştiren Şener İnşaat firma sahibi Yaşar Şener , “ Bugün gerçekleştireceğimiz Şener Yapı Malzemeleri firmamızın açılış törenine hoş geldiniz. Firmamız kaba inşaat malzemeleri alanında hizmet vermektedir. Yeni kurulan firmamız ile birlikte sizlere hizmet vereceğiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl’de her yeni işletme açıldığında ben işletme sahibinden daha mutlu oluyorum. İşletmenin önemini bir kez daha vurgulamak lazım. İşletmecimiz burada bereketli bir kazan elde edecek ama beraberinde bu şehirde bundan istifade edecek. Yeni alternatiflerin doğmasına, rekabetin armasına ve fiyatların uygun hale gelmesine sebep olacak. Beraberinde devletimiz tüm yatırımlarını vergiler ile yerine getirmekte. Kendi paramızı harcamıyoruz ama milletin parasını harcıyoruz. Bu parada vergiler sayesinde harcanıyor. Yeni bir işletme, büyüyen bir işletme aynı zamanda istihdam demek. Burada çalışan arkadaşlar olacak, onlarda işini ekmeğini evlerine götürecekler. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim iyi müşteriler ile karşılaştırsın diyorum” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası açılış kurdelası Belediye Başkanı Alper taban ve beraberinde ki heyet tarafından kesilerek iş yeri hizmete açıldı.

Son Güncelleme: 21.09.2018 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<