banner359

Serbest Kaldı

23 Mart 2020 Pazartesi 15:15 2020-03-23 17:34:34
Serbest Kaldı

 İnegöl'de meydana gelen trafik kazasının ardından önce 112 ekiplerine, ardından basın mensupları ve hastane çalışanlarına saldıran şahıs mahkemece serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre İnegöl'e bağlı kırsal Kıran mahallesi yolu üzerinde meydana gelen kazada alkollü sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı; 7 kişi yaralandı. Kazadan hafif yaralı kurtulan sürücü Serdar Basri Şahin(23), olay yerinde 112 Acil Servis Ambulansında görevli Coşkun Ç.(37) ve olayı görüntüleyen basın mensubu Kadir İnci’ye saldırdı. Hastanede tedavisi devam eden şahıs daha sonra tomografi görevlisine saldırarak darp etti. Olayın ardından gözaltına alınan şahıs  emniyet ve jandarmada ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 23.03.2020 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<