banner359

Serbest kaldılar!

28 Ocak 2023 Cumartesi 13:26 2023-01-28 19:52:38
Serbest kaldılar!

Eskişehir ve Sakarya başta olmak üzere İnegöl de de hırsızlık olaylarına karışan ve İnegöl polisi tarafından yakalanan 3 kadın şüpheli, mahkemece serbest kaldılar.
İnegöl de 5 evdeki ziynet ve para olmak üzere yaklaşık 1 Milyon TL çalan şüpheliler 110 güvenlik kamerası incelenerek tespit edildi. Şahıslar, kovalamaca sonucu İnegöl Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalandılar.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, İnegöl de 5 farklı eve girip yaklaşık 1 Milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan şüphelilerin peşine düştüler. 110 güvenlik kamerasını inceleyen Polis ekipleri, şüphelileri tespit ettiler. İlçe genelinde araştırma yapan ekipler, şüphelileri Mahmudiye mahallesinde yaya olarak gördüler. Polisi gören 3 şüpheli kadın kaçmaya başladı. Polis ekipleri şahısları, kovalamaca sonucu yakaladı. Yakalanan şüpheliler Zekiye C.(26),
G.K.(17) ve Ç.B.(17) gözaltına alındılar.
SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR
İkametleri Eskişehir den gelip İnegöl de yakalanan şahısların İnegöl'ün yansıra Eskişehir ve Sakarya illerinden olmak üzere 15 ayrı hırsızlık suçundan arandıkları tespit edildi.
SERBEST KALDILAR
Sorgulamanın ardından 3 şüpheli Adliyeye sevk edildi. Ç.B. savcılıkça, Zekiye C. Ve G.K. Adli kontrol şartıyla serbest kaldılar.

Son Güncelleme: 28.01.2023 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<