banner359

Serbest kaldılar!

10 Şubat 2018 Cumartesi 11:22 2018-02-10 13:51:58
Serbest kaldılar!

İnegöl´de önceki gün sigara isteme meselesi yüzünden tartıştığı lise öğrencisini bıcaklayan gençler serbest kaldı.

İnegöl´de lise öğrencisi 16 yaşındaki Ö.F.G., sigara isteme yüzünden lise öğrencileri Y.G., D.G. ve M.G. ile tartıştı. Önceki günde okuldan çıkarak Mesudiye Mahallesi Kaya sokaktaki evine gitmekte olan lise öğrencisi Ö.F.G., daha önce tartıştığı liseli öğrenciler Y.G., D.G. ve M.G. tarafından özel otomobile bildirilerek kaçırıldı. Araç içerisinde darp edilen Ö.F.G., göğsünden ve bacağından bıçaklandı.

Kanlar içerisinde kalan Ö.F.G., yürüyerek Cemil Sönmez İlkokulu karşısındaki parka gelerek vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralı genç, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Ö.F.G., durumunun ağır olması nedeniyle ameliyata alındı.

Mesudiye Mahallesi Kaya sokakta ikamet eden Ö.F.G.´nin ailesi, bıçaklanma olayı gerçekleşmeden önce emniyet ekiplerine çocuklarının birileri tarafından kaçırıldığı ihbarında bulundu. Aileyle görüştükleri sırada Cemil Sönmez İlkokulu karşısındaki parka bıçaklanan bir şahıs olduğu ihbarı alan ekipler, olay yerine geldiğinde yaralanan şahsı, ailesi tarafından kaçırıldığı söylenen Ö.F.G. olduğunu belirleyerek durumu ailesine bildirdi. 

SERBEST KALDILAR

Olayın ardından Y.G., D.G. ve M.G., emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Üç genç Emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Son Güncelleme: 10.02.2018 13:51
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<